Laatste nieuws over president
61 t/m 80 (van 218 artikelen)
7 mei 20:30
Marine Le Pen, de leider van het Front National (FN), heeft haar tegenstrever Emmanuel Macron zondagavond telefonisch gefeliciteerd met de overwinning.
24 apr 8:04
De politie heeft zondag bij relletjes in Parijs drie mensen opgepakt. Twee anderen raakten gewond.
13 mrt 17:02
De gemengde Marokkaans-Europese Unie Parlementaire Commissie heeft onlangs een bijeenkomst gehouden in het Huis van Afgevaardigden om zijn president te kiezen.
10 feb 20:45
Koning Mohammed VI richtte een boodschap met felicitaties aan Mohamed Abdullahi Mohamed met zijn verkiezing tot president van Somalië.
15 jan 19:00
CIA-directeur John Brennan heeft Donald Trump zondag opgeroepen als president goed op zijn woorden te letten. "Spontaniteit is niets iets wat nationale veiligheidsbelangen beschermt", waarschuwde Brennan in een interview met Fox News Sunday.
11 jan 20:01
Voor de één is het een gruwel, voor de ander een bron van vermaak.
13:55
De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu heeft meegedeeld dat er door de aanslag op nachtclub Reina in Istanbul ten minste 39 doden zijn gevallen, 69 mensen liggen in het ziekenhuis.
19 dec 22:11
De Turkse president Tayyip Erdogan heeft maandag met de Russische president Vladimir Poetin telefonisch overleg gehad over de aanslag op de Russische ambassadeur in Ankara.
17 dec 11:02
De Verenigde Staten gaan maatregelen nemen tegen Rusland vanwege de vermeende inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.
16 dec 20:04
Facebook heeft diverse maatregelen bedacht om de verspreiding van 'nepnieuws' tegen te gaan.
15 dec 21:02
Koning Mohammed VI stuurde een felicitatie bericht naar Paolo Gentiloni na zijn benoeming tot minister-president van Italië.
12 dec 17:24
De leiders van verscheidene West-Afrikaanse landen gaan dinsdag naar Gambia om tegen president Jahya Jammeh te zeggen dat hij zijn verkiezingsnederlaag moet accepteren en afstand moet doen van de macht.
10 dec 20:58
De regerende Turkse AK-partij heeft zaterdag een pakket grondwetswijzigingen ingediend die de macht van de president aanmerkelijk uitbreiden. Als het parlement de voorstellen goedkeurt, kan president Erdogan tot 2029 aanblijven.
4 dec 10:59
De prins zou de uitgesproken kandidaat zijn voor deze functie binnen het Olympisch Comité in Marokko.
26 nov 10:12
De voormalige Cubaanse leider Fidel Castro is zaterdag overleden.
25 nov 21:33
De Amerikaanse president Barack Obama geeft meer bevoegdheden aan de elite-eenheid die is belast met de strijd tegen het terrorisme.
19 nov 15:40
De centrumrechtse partij Les Républicains houdt zondag en precies een week later voorverkiezingen voor de Franse presidentsverkiezingen van volgend jaar.
13 nov 20:47
Donald Trump wil zodra hij als president is aangetreden, immigranten zonder papieren het land uitzetten.
11 nov 14:13
Sinds de verkiezing van Donald Trump dinsdag zijn er veel verhalen verschenen in Amerikaanse media - en op sociale media - van racistische incidenten.
10 nov 20:09
Een van de meest omstreden voorstellen die Donald Trump deed tijdens zijn campagne voor het Witte Huis, een migratieverbod voor moslims, is niet meer op zijn website te vinden.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi