Laatste nieuws over protest
41 t/m 60 (van 337 artikelen)
10 sep 19:17
Bij gewelddadige protesten in Colombia zijn woensdag zeven mensen om het leven gekomen.
6 sep 19:23
Tientallen bestuurders van de Petit Taxi in Tanger hebben zaterdag geprotesteerd tegen de coronamaatregelen in de personenvervoersbranche
2 sep 19:49
Het aantal arrestaties onder demonstranten in Jerada is opgelopen tot tien.
17:10
In Jerada zijn woensdag zeven mensen veroordeeld tot gevangenisstraffen uiteenlopend van twee maanden tot één jaar
20 aug 0:25
Zorgmedewerkers in Tanger zijn woensdag de straat opgegaan uit protest tegen de steeds hoger wordende werkdruk en het stijgende aantal besmettingen onder zorgpersoneel
14 aug 16:11
Honderden Palestijnen gingen vrijdag de straat op op de Westelijke Jordaanoever en verbrandden de vlag van de Emiraten en foto's van kroonprins Mohamed bin Zayed
1 aug 22:42
Duizenden mensen zijn zaterdag de straat opgegaan in Israël voor protesten tegen premier Benjamin Netanyahu.
9 jul 15:06
De Servische regering heeft nieuwe maatregelen tegen het coronavirus aangekondigd.
22:24
De politie heeft zondag op en rond het malieveld in Den Haag ongeveer vierhonderd demonstranten aangehouden.
18 jun 18:55
De Britse minister van Buitenlandse Zaken ligt onder vuur omdat hij het knielen door Black Lives Matter-activisten heeft vergeleken met de hitserie Game of Thrones.
18 jun 15:37
De Inspectie Justitie en Veiligheid doet onderzoek naar de voorbereidingen van de politie op de antiracismedemonstraties in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.
16 jun 19:54
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat de politie voortaan geen nekklem meer toepast, behalve als een agent in levensgevaar is.
16 jun 12:26
De effecten van de demonstraties tegen racisme in Amsterdam en Rotterdam op de verspreiding van het coronavirus, nu ongeveer twee weken geleden, lijken vooralsnog niet groot.
15 jun 18:45
Nederland moet een "openhartig gesprek" voeren over discriminatie en racisme, vindt het kabinet.
14 jun 13:37
De Russische president Vladimir Poetin denkt dat de antiracisme-demonstraties in de Verenigde Staten een teken zijn van een diepe interne crisis.
14 jun 4:44
De politie in Londen heeft zaterdag meer dan 100 mensen gearresteerd nadat er ongeregeldheden uitbraken na een nieuwe middag van demonstraties tegen racisme. Ten minste zes agenten zijn lichtgewond geraakt.
13 jun 22:26
Duizenden Zwitsers zijn zaterdag de straat opgegaan om te protesteren tegen racisme en politiegeweld, naar aanleiding van de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd door toedoen van een witte politieagent.
13 jun 19:43
De onrust in Londen neemt toe na de protesten van zaterdag. De politie had opdracht geven alle protestacties in de hoofdstad om 18.00 uur Nederlandse tijd te beëindigen, maar dat verbod wordt volgens Britse media door veel mensen genegeerd.
13 jun 15:25
Duizenden mensen verzamelden zich zaterdag in de Franse hoofdstad Parijs om te demonstreren tegen politiegeweld en racisme.
10 jun 8:15
Onder de 53 arrestanten die door het Amerikaanse ministerie van Justitie verdacht worden van geweld bij protesten tegen het politiegeweld bevinden zich vrijwel geen leden van de linkse actiegroep Antifa (Antifascistische actie).
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi