Laatste nieuws over protest
141 t/m 160 (van 334 artikelen)
13 apr 17:04
Bij nieuwe massale protesten aan de grens tussen de Gazastrook en Israël zijn vrijdag meer dan vijfhonderd Palestijnen gewond geraakt.
4 apr 9:20
Bij confrontaties tussen het Israëlische leger en demonstranten bij de grens met de Gazastrook is gisteren een Palestijn omgekomen.
30 mrt 19:33
Bij de massale protesten bij de grens tussen Israël en de Gazastrook zijn vrijdag ten minste twaalf Palestijnen gedood.
30 mrt 14:45
Zes Palestijnen werden gedood door Israëlisch geweervuur tijdens een botsing tussen duizenden Palestijnen in de Gazastrook en Israëlische soldaten.
28 mrt 17:01
Israël heeft meer dan honderd scherpschutters geposteerd aan de grens met de Gazastrook in verband met verwachte protesten.
15 mrt 10:34
De boeren zijn woedend over de lage vastgestelde melkprijs.
14 mrt 17:04
In de Verenigde Staten hebben scholieren massaal geprotesteerd tegen vuurwapengeweld.
9 jan 8:02
Tijdens een botsing tussen veiligheidsmedewerkers en betogers in de Tunesische stad Tebourba is maandag een persoon om het leven gekomen.
2 jan 12:30
Bij de aanhoudende protesten in Iran zijn in de nacht van maandag op dinsdag volgens de staatstelevisie zeker negen doden gevallen.
7 dec 17:02
De demonstratie vindt aanstaande zondag plaats.
7 dec 11:49
Palestijnse religieuze en seculiere groeperingen hebben inwoners opgeroepen om donderdag het werk neer te leggen en te gaan protesteren.
25 nov 20:04
Na het zoveelste geweldsincident is de maat vol voor vele onderwijsvakbonden in Marokko, men kondigt een grootschalige protestmars aan voor komend weekeinde.
2 nov 17:05
Duizenden mensen zijn donderdag in de Palestina de straat opgegaan om te protesteren tegen de zogenoemde Balfour-verklaring.
4 okt 19:00
De nationale luchtvaartautoriteit ONDA kan deze maand een grote actie van bijna al haar luchtverkeersleiders tegemoet zien.
8 jun 21:04
Regeringswoordvoerder Mustapha Khalfi heeft aangekondigd dat er hogere instructies zijn (van Koning Mohammed VI) om iedereen medisch te onderzoeken die beweert te zijn gemarteld.
4 jun 20:00
De protesten in Al Hoceima blijven doorgaan, ook gisteren stonden de straten weer vol met demonstranten.
29 mei 12:02
Protestleider Nasser Zafzafi die al geruime tijd actie voert in Al Hoceima lijkt te zijn gearresteerd door de lokale autoriteiten.
11 apr 17:02
Abdelilah Benkirane heeft zijn aanhangers en andere partijleden opgeroepen om aanstaande donderdag niet deel te nemen aan een protest sit-in, welke op sociale netwerken gelanceerd werd door ontevreden leden van de PJD.
5 apr 14:03
De drie leden van de politieke partij DENK moeten op de zetels in de Tweede Kamer blijven zitten die al voorlopig waren toegewezen.
23 mrt 15:01
De drie leden van de politieke partij DENK zijn donderdag uit protest even blijven staan aan het begin van de installatie van de nieuwe Tweede Kamer.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi