Laatste nieuws over protesten
21 t/m 40 (van 108 artikelen)
9 jul 15:06
De Servische regering heeft nieuwe maatregelen tegen het coronavirus aangekondigd.
18 jun 18:55
De Britse minister van Buitenlandse Zaken ligt onder vuur omdat hij het knielen door Black Lives Matter-activisten heeft vergeleken met de hitserie Game of Thrones.
16 jun 19:54
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat de politie voortaan geen nekklem meer toepast, behalve als een agent in levensgevaar is.
14 jun 13:37
De Russische president Vladimir Poetin denkt dat de antiracisme-demonstraties in de Verenigde Staten een teken zijn van een diepe interne crisis.
7 jun 7:58
De Amerikaanse president Donald Trump wilde deze week 10. 000 militairen inzetten in diverse steden om demonstraties tegen politiegeweld de kop in te drukken.
5 jun 9:25
Ook in Mexico zijn mensen de straat op gegaan uit protest tegen politiegeweld. Zij willen dat de autoriteiten zich verantwoorden voor de dood van een man in een politiecel.
4 jun 12:46
Alle demonstraties op de Dam in Amsterdam zijn voorlopig verboden en moeten plaatsvinden op het Museumplein.
2 jun 10:46
Twee mensen zijn bij protesten tegen politiegeweld in een buitenwijk van Chicago om het leven gekomen, meldden Amerikaanse media.
2 jun 6:19
Burgemeester Bill de Blasio van New York heeft de avondklok in zijn stad met een tweede dag verlengd nadat er maandagavond opnieuw rellen en plunderingen waren.
2 jun 1:27
President Donald Trump heeft in een korte toespraak aan het Amerikaanse volk aangekondigd dat hij de relschoppers hard gaat aanpakken.
6 feb 12:57
De 'grootschalige operatie' kan nog vóór de verkiezing van volgende maand worden gestart
19 apr 18:03
Voor de negende achtereenvolgende vrijdag zijn in Algerije tienduizenden mensen de straat op gegaan om te betogen tegen wat ze als de gevestigde en corrupte orde zien.
11 apr 10:47
De Soedanese leider Omar Hassan al-Bashir is na bijna 30 jaar gedwongen afgetreden, meldden regeringsbronnen.
30 mrt 15:05
Een jonge Palestijn is gedood en bijna honderd anderen zijn gewond geraakt bij protesten aan de afrasteringen langs de Gazastrook.
29 mrt 17:29
Op de zesde achtereenvolgende vrijdag van protesten tegen de Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika zijn een miljoen mensen de straat op gegaan.
22 mrt 17:29
Voor de vijfde achtereenvolgende vrijdag zijn honderdduizenden mensen de straat op gegaan in Algerije om het onmiddellijke aftreden te eisen van president Abdelaziz Bouteflika en zijn machtselite.
12 mrt 14:47
In Algerije zijn dinsdag opnieuw duizenden demonstranten de straat opgegaan uit protest tegen president Abdelaziz Bouteflika.
8 mrt 12:59
De Algerijnse politie is uitgerukt om te voorkomen dat er opnieuw massale betogingen komen tegen het regime van de 82-jarige president Abdelaziz Bouteflika.
8 mrt 9:33
De Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika heeft de medische tests in het Zwitserse ziekenhuis waar hij op 24 februari werd opgenomen, bijna doorlopen, zei de campagneleider voor zijn herverkiezing Abdelghani Zaalane donderdag.
4 mrt 9:33
In Algerije zijn honderden mensen zondagavond weer de straat opgegaan om te protesteren tegen president Bouteflika nadat bekend werd dat hij zich zondag had ingeschreven als kandidaat voor de verkiezingen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi