Laatste nieuws over protesten
21 t/m 40 (van 98 artikelen)
6 feb 12:57
De 'grootschalige operatie' kan nog vóór de verkiezing van volgende maand worden gestart
19 apr 18:03
Voor de negende achtereenvolgende vrijdag zijn in Algerije tienduizenden mensen de straat op gegaan om te betogen tegen wat ze als de gevestigde en corrupte orde zien.
11 apr 10:47
De Soedanese leider Omar Hassan al-Bashir is na bijna 30 jaar gedwongen afgetreden, meldden regeringsbronnen.
30 mrt 15:05
Een jonge Palestijn is gedood en bijna honderd anderen zijn gewond geraakt bij protesten aan de afrasteringen langs de Gazastrook.
29 mrt 17:29
Op de zesde achtereenvolgende vrijdag van protesten tegen de Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika zijn een miljoen mensen de straat op gegaan.
22 mrt 17:29
Voor de vijfde achtereenvolgende vrijdag zijn honderdduizenden mensen de straat op gegaan in Algerije om het onmiddellijke aftreden te eisen van president Abdelaziz Bouteflika en zijn machtselite.
12 mrt 14:47
In Algerije zijn dinsdag opnieuw duizenden demonstranten de straat opgegaan uit protest tegen president Abdelaziz Bouteflika.
8 mrt 12:59
De Algerijnse politie is uitgerukt om te voorkomen dat er opnieuw massale betogingen komen tegen het regime van de 82-jarige president Abdelaziz Bouteflika.
8 mrt 9:33
De Algerijnse president Abdelaziz Bouteflika heeft de medische tests in het Zwitserse ziekenhuis waar hij op 24 februari werd opgenomen, bijna doorlopen, zei de campagneleider voor zijn herverkiezing Abdelghani Zaalane donderdag.
4 mrt 9:33
In Algerije zijn honderden mensen zondagavond weer de straat opgegaan om te protesteren tegen president Bouteflika nadat bekend werd dat hij zich zondag had ingeschreven als kandidaat voor de verkiezingen.
3 mrt 14:51
In Algerije zijn weer duizenden mensen in de hoofdstad en andere steden de straat opgegaan.
26 feb 22:00
Nasser Zefzafi stuurde een boodschap van solidariteit met Algerijnse demonstranten die protesteren tegen het kandidaatschap van Bouteflika voor een vijfde termijn als president van Algerije.
24 feb 18:50
De politie in de Algerijnse hoofdstad Algiers heeft zondag traangas afgevuurd om honderden demonstranten uiteen te jagen.
10 dec 9:33
De gelehesjes-protesten die Frankrijk nu al vier weken in de greep houden zijn 'een ramp voor het bedrijfsleven en een ramp voor onze economie'.
27 nov 19:32
In de Tunesische hoofdstad Tunis zijn dinsdag honderden mensen de straat opgegaan om te demonstreren tegen het bezoek van de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman.
19 nov 13:05
In Frankrijk wordt maandag voor de derde achtereenvolgende dag geprotesteerd tegen een verhoging van de brandstofprijzen.
10 nov 17:30
De protesten van scholieren hebben toch ergens toe geleid.
29 sep 12:00
Bij confrontaties tussen protesterende Palestijnen en het Israëlische leger bij de grens met de Gazastrook zijn vrijdag vijf Palestijnen om het leven gekomen.
19 sep 16:04
Israëlische troepen hebben gisteren twee Palestijnen doodgeschoten tijdens een demonstratie in de Gazastrook.
28 jul 16:01
Het dodental bij de protesten van vrijdag aan de grens met Israël, is opgelopen naar drie.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi