Laatste nieuws over pvda
81 t/m 100 (van 489 artikelen)
29 apr 12:50
Voor 'islamitische haatpredikers' van buiten Europa moet een Europees inreisverbod komen.
14 apr 13:05
Jihadverdachte Azzedine C. wil Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA) laten horen. Dat heeft zijn advocaat André Seebregts dinsdag gezegd.
12:56
De Partij van de Arbeid heeft woensdag in alle 393 gemeenten verloren.
18 mrt 19:52
Lezers van De Telegraaf stemmen woensdag vooral op de PVV en VVD. Mensen die de Volkskrant of Het Parool lezen, gaan tijdens deze verkiezingen voor de PvdA.
17 mrt 17:35
Als woensdag alleen scholieren zouden mogen stemmen, dan werd de PVV de grote winnaar van de Provinciale Statenverkiezingen.
9 feb 13:12
De termen allochtoon en integratie moeten verdwijnen.
3 feb 22:32
Het geruzie tussen Nederland en Marokko over het socialeverzekeringsverdrag heeft op economisch gebied nauwelijks geleid tot slechtere verhoudingen.
2 feb 13:57
Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen(PvdA) is in Marokko voor een werkbezoek.
1 feb 17:31
Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch van de PvdA roept moslims in Nederland op stelling te nemen tegen radicalisering en geweld.
22 jan 15:25
De PvdA is bezorgd over de afwijzende houding van homoseksualiteit in conservatief-religieuze kring. Volgens Tweede Kamerlid Keklik Yücel moet er meer gedaan worden om de acceptatie van homo's te verbeteren bij moslims en strenggelovige protestanten.
22 jan 15:00
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken (PvdA) gaat bekijken of er bij de inburgering van nieuwkomers in Nederland meer aandacht moet zijn voor de vrijheid van meningsuiting.
17 jan 18:49
Vicepremier Lodewijk Asscher van de PvdA heeft het op een congres van zijn partij in Utrecht opgenomen voor moslims in Nederland.
17 jan 18:20
PvdA-burgemeester Ahmed Aboutaleb en PvdA-Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch kregen zaterdag applaus van de PvdA-leden aan het begin van het tweedaags partijcongres in Utrecht.
18 dec 10:59
Het kabinet bekijkt een verbod van partijen die de sharia willen invoeren en de democratische rechtsorde omver willen werpen.
15 dec 11:59
De PvdA is opnieuw geconfronteerd met onrust binnen haar gelederen.
3 dec 18:15
Organisaties van Marokkanen, Turken, Koerden en Alevieten in Nederland gaan er alles aan doen om te voorkomen dat spanningen in het Midden-Oosten naar Nederland worden geïmporteerd.
3 dec 11:21
Het Utrechtse Statenlid Bert de Vries is uit de fractie van de PvdA gestapt en gaat verder als eenmansfractie.
2 dec 13:53
De regeringspartijen VVD en PvdA zijn positief over de veroordeling van de Syriëganger Maher H. door de rechtbank in Den Haag maandag.
27 nov 14:00
De uitspraken van PVV-Kamerlid Machiel de Graaf over moslims zijn 'verwerpelijk en schandelijk'.
27 nov 13:53
De integratie in de Nederlandse samenleving blijft 'verontrustend achter'. Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) zei dat donderdag in de Tweede Kamer bij de behandeling van zijn begroting.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi