Laatste nieuws over pvda
101 t/m 120 (van 490 artikelen)
27 nov 13:53
De integratie in de Nederlandse samenleving blijft 'verontrustend achter'. Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) zei dat donderdag in de Tweede Kamer bij de behandeling van zijn begroting.
26 nov 17:18
Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) neemt contact op met de Turkse autoriteiten over een vermeende verklaring dat Nederland de Turkse gemeenschap hier discrimineert.
25 nov 12:29
Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken (PvdA) begrijpt heel goed waarom een groep politiek actieve Turkse jongeren baalt van een onderzoek waaruit blijkt dat er in hun kring massale steun zou bestaan voor bewegingen als IS.
24 nov 13:23
De Groep Kuzu/Öztürk doet niet mee aan het debat over de begroting van minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) deze week.
24 nov 10:08
Bij verschillende strafbare feiten bereik je met het straffen van de dader onvoldoende resultaat, vindt de PvdA.
20 nov 13:48
De Nederlandse relatie met Saudi-Arabië is genormaliseerd. Dat is op te maken uit woorden van minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA).
19 nov 12:34
De PvdA wil het debat over de erkenning van Palestina als staat 'aanzwengelen'. Dat zei Tweede Kamerlid Michiel Servaes dinsdag in de Tweede Kamer.
18 nov 15:43
Selçuk Öztürk en Tunahan Kuzu, de Kamerleden die donderdag uit de PvdA-fractie werden gezet, blijven in de Tweede Kamer als Groep Kuzu/Öztürk.
18 nov 12:11
Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) is ´uiteraard bezig´ met de in Mali ontvoerde Nederlander Sjaak Rijke.
15 nov 15:04
De kwestie rondom de geroyeerde PvdA-Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk speelt al vanaf het begin van de huidige kabinetsperiode.
14 nov 12:21
PVV-leider Geert Wilders wil dat de van oorsprong Turkse Kamerleden Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk die uit de PvdA zijn gezet vertrekken naar Turkije en 'nooit meer terugkomen'.
14 nov 0:08
PvdA-Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk zijn donderdag uit de Tweede Kamerfractie gezet.
6 nov 13:23
Het voormalige PvdA-raadslid Bert van der Roest heeft meer geld verduisterd bij de Utrechtse daklozenkrant dan tot nu toe werd aangenomen: niet 45 duizend, maar bijna zeventigduizend euro.
3 nov 16:30
De PVV wil dat PvdA-leider Diederik Samsom en PvdA-voorzitter Hans Spekman alsnog worden vervolgd voor hun uitspraken over Marokkanen.
28 okt 12:30
De overheid bemoeit zich niet met de manier waarop Sinterklaas wordt gevierd.
10 okt 18:03
Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) wil niet reageren op het besluit van het Openbaar Ministerie om PVV-leider Geert Wilders als verdachte aan te merken.
10 okt 15:31
Het kabinet wil het verdrag met Marokko over uitkeringen opzeggen. De onderhandelingen met het land over het aanpassen van het zogenoemde socialezekerheidsverdrag zijn mislukt.
10 okt 11:05
Enkele nabestaanden van slachtoffers die zijn omgekomen bij de aanslag op vlucht MH17 klagen de staat aan.
29 sep 15:41
Het gevallen van huwelijksdwang in Nederland ligt een stuk hoger dan geregistreerd.
29 sep 15:40
Het gevallen van huwelijksdwang in Nederland ligt een stuk hoger dan geregistreerd.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi