Laatste nieuws over pvda
141 t/m 160 (van 486 artikelen)
18 mrt 12:10
Osman Suna, de PvdA'er die in verband wordt gebracht met het ronselen van stemmen in de gemeente Soest, roept kiezers alsnog op om op hem te stemmen.
17 mrt 11:31
Facebook heeft PvdA-bestuurslid Fouad Sidali gestraft voor de vergelijking die hij maakte tussen Adolf Hitler en PVV-leider Geert Wilders.
14 mrt 14:02
Vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA) gaf geen stemadvies namens het kabinet door in een interview te suggereren dat kiezers beter niet op de PVV kunnen stemmen.
14 mrt 10:55
Fouad Sidali, lid van het bestuur van de PvdA, vergelijkt Geert Wilders met Adolf Hitler.
12 mrt 14:28
Een kandidaat-raadslid van de PvdA in Almere is in de pers en politiek onder hevig vuur komen te staan na een ontmoeting met de bekritiseerde imam Haitam al-Haddad.
11 mrt 18:37
De lokale politicus Osman Suna trekt zich terug als lijsttrekker van de PvdA in Soest. Dat laat de partij dinsdag in een persverklaring weten. Suna raakte in opspraak omdat hij stemmen zou hebben geronseld onder moslims in zijn gemeente.
8 mrt 17:34
De rector van de Islamitische Universiteit Rotterdam heeft beloofd dat hij geen uitspraken meer zal doen die voor commotie zorgen.
8 mrt 17:26
Criminele jongeren kunnen in de toekomst worden verplicht om naar school te gaan.
7 mrt 18:20
Ilham Saadi is kandidaat-gemeenteraadslid voor de PvdA in Amsterdam en pleit in het onderstaand opiniestuk voor gelijke kansen in de hoofdstad. Volgende week is het de beurt aan Yassmine El Ksaihi van D66.
4 mrt 21:09
Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht, houdt politiek Amsterdam de adem in. De machtspositie van de PvdA wankelt nu de Marokkaanse kiezer de partij niet meer als vanzelfsprekende optie ziet.
4 mrt 14:05
PvdA-voorzitter Hans Spekman is niet onder de indruk van een peiling waaruit zou blijken dat allochtonen de PvdA de rug toekeren.
3 mrt 11:29
Van de Nederlanders vindt 54 procent dat illegaliteit strafbaar moet worden. Dat blijkt zondag uit een peiling van Maurice de Hond.
21 feb 19:29
Gisteren organiseerde de Marokkaanse Vrouwen Vereniging Nederland een interessant debat over vrouwenemancipatie in Amsterdam. In het panel zaten naast Pieter Hilhorst (lijsttrekker PvdA) ook nieuwkomers Yassmine Elksaihi (D66) en Ilham Saadi (PvdA). In Amsterdam is de PvdA al jaren de grootste partij en belangrijker nog: de partij waar de meeste Marokkanen op stemmen. Voor de partij uiterst belangrijk om de stemmen te behouden. Elksaihi moest tijdens het debat opboksen tegen de gevestigde orde en deed dat met verve.
20 feb 13:17
De PvdA lijkt er een maand voor de verkiezingen helemaal niet gerust op. De verkiezingen in de stad waar het normaliter domineerde zijn heftig door onder andere nieuwkomer Nida. Verwacht wordt dat de nieuwe moslimpartij veel stemmers bij de PvdA ophaalt.
18 feb 11:52
De PVV maakt zich boos over de Turkse teksten op verkiezingsposters van PvdA en D66.
16 feb 19:06
De PvdA en VVD hebben samen dertig zetels in de peiling van Maurice de Hond.
14 feb 11:58
Op deze ‘Valentijnsdag’ maakt de NIDA-kiezer het uit met de PvdA.
13 feb 12:03
Gisteren waren de Rotterdamse lijsttrekkers van NIDA en de PvdA te gast bij praatprogramma Pauw & Witteman.
12 feb 12:39
Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) gaat definitief in hoger beroep tegen een recent vonnis over kinderbijslag in het buitenland.
10 feb 14:15
Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk (PvdA) wist al in november dat hij verkeerde informatie had gegeven over het afluisterschandaal.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi