Laatste nieuws over pvde
1 t/m 20 (van 26 artikelen)
3 feb 16:12
De Haagse partij Partij van de Eenheid heeft in de raad schriftelijke vragen gesteld over raadslid Willie Dille van de PVV.
8 jul 17:52
De oppositie in Den Haag heeft woensdag scherpe kritiek geuit op het stadsbestuur en de politie.
12 mei 17:24
Tegen het Haagse raadslid Arnoud van Doorn is in hoger beroep zes maanden cel geëist waarvan twee maanden voorwaardelijk, voor onder meer het lekken van geheime stukken aan een journalist.
22 dec 14:49
De Partij van de Eenheid, GroenLinks en de Haagse Stadspartij hebben vragen gesteld over politiegeweld in de Schilderswijk in Den Haag.
12 aug 19:45
Oud-PVV'er en medewerker van de Haagse islamitische Partij van de Eenheid Arnoud van Doorn wil met een 'vrijwilligersgroep' de Haagse Schilderswijk beschermen tegen 'extreemrechts tuig'.
21 jun 16:19
Het Openbaar Ministerie onderzoekt of uitspraken die het Haagse raadslid Abdurrazaq Khoulani deed over de terreurorganisatie Daesh strafbaar zijn.
18 mrt 18:31
Morgen staan de gemeenteraadsverkiezingen op het programma en voor moslims breekt een belangrijke dag aan.
10 mrt 19:38
In 2017 gaat de Partij van de Eenheid (PvdE) meedoen aan de landelijke verkiezingen. Vanwege de ruim één miljoen moslims in Nederland gaat de partij voor 2 tot 3 zetels in de Tweede Kamer.
10 mrt 14:16
Duo-lijsttrekker Abdurrazaq Khoulani is samen met twee vrijwilligers gisteravond opgepakt door de politie wegens het plakken van een verkiezingsposter.
4 mrt 12:40
Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht krijgt de islamitische Partij van de Eenheid (PvdE) in Den Haag niet alleen dreigementen vanuit rechts-extremistische hoek.
28 feb 18:57
Politicus Arnoud Van Doorn is ontevreden met de hoeveelheid aandacht voor homo’s tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. 'Op deze manier wordt homoseksualiteit gepromoot.'
26 feb 13:15
Met de gemeenteraadsverkiezingen op komst is social media ven essentieel belang geworden voor lokale partijen, zo ook voor de Haagse Partij van de Eenheid.
20 feb 13:41
Oud-fractiemedewerker van de Partij van de Eenheid Muhammet Yilmaz is een lastercampagne begonnen tegen de islamitische Partij van de Eenheid.
23:20
Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep tegen de beslissing van de rechtbank in Den Haag om het Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn een boete op te leggen van duizend euro.
14 feb 16:29
Het veroordeelde Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn maakt zich geen zorgen over de boete van duizend euro die hij vrijdag kreeg opgelegd.
14 feb 14:26
Het Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn heeft een boete van duizend euro gekregen voor verboden wapenbezit, het verkopen van wiet aan jongeren en schending van een raadsgeheim.
14 feb 11:37
Een derde van de raadsleden in Nederland heeft te maken met agressie en geweld.
6 feb 14:23
De Britse shariageleerde Haitham al-Haddad is binnenkort in Nederland en dat zorgt bijna logischerwijs voor veel ophef bij tegenstanders.
31 jan 18:36
De Partij van de Eenheid heeft furieus gereageerd op het proces rondom lijsttrekker Arnoud van Doorn.
31 jan 14:42
Justitie eist een gevangenisstraf van zes maanden waarvan twee voorwaardelijk tegen het Haagse raadslid Arnoud van Doorn.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi