Laatste nieuws over pvde
21 t/m 30 (van 30 artikelen)
14 feb 11:37
Een derde van de raadsleden in Nederland heeft te maken met agressie en geweld.
6 feb 14:23
De Britse shariageleerde Haitham al-Haddad is binnenkort in Nederland en dat zorgt bijna logischerwijs voor veel ophef bij tegenstanders.
31 jan 18:36
De Partij van de Eenheid heeft furieus gereageerd op het proces rondom lijsttrekker Arnoud van Doorn.
31 jan 14:42
Justitie eist een gevangenisstraf van zes maanden waarvan twee voorwaardelijk tegen het Haagse raadslid Arnoud van Doorn.
24 jan 19:12
Jongeren die betrokken zijn bij de Partij van de Eenheid, hebben gisteren in de Haagse gemeenteraad, samen met de lijsttrekkers Abderazaq Khoulani en Arnoud van Doorn, gratis Nederlandstalige Korans uitgedeeld.
24 jan 16:16
Politie en justitie onderzoeken nieuwe bedreigingen aan het adres van het inmiddels opgestapte Zwijndrechtse kandidaat-raadslid Mohamed el Bachiri.
24 jan 15:18
Arnoud van Doorn, lijsttrekker van de islamitische Partij van de Eenheid (PvdE) en ex-PVV'er, moet volgende week vrijdag voor de rechter verschijnen.
23 jan 13:51
Mohamed el Bachiri, neef van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en kandidaat-raadslid, trekt zich terug uit de Zwijndrechtse politiek na bedreigingen aan zijn adres.
14 jan 15:17
Mohamed el Bachiri, neef van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en kandidaat-raadslid in Zwijndrecht, heeft aangifte van bedreiging gedaan bij de politie.
10 jan 14:31
Vrouwen moeten in de Haagse openbare zwembaden weer gescheiden kunnen zwemmen van de mannen.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi