Laatste nieuws over pvv
201 t/m 220 (van 910 artikelen)
15 mrt 21:45
De VVD van premier Mark Rutte is met 31 zetels duidelijk de grootste partij gebleven, ondanks tien zetels verlies.
17:01
PVV-leider Geert Wilders zou graag zien dat het hele Turkse kabinet de komende tijd tot ongewenste persoon wordt verklaard, zodat de bewindslieden in Nederland geen campagne kunnen voeren voor een omstreden Turkse referendum.
1 mrt 19:31
Premier Mark Rutte is er allerminst gerust op dat zijn partij over twee weken bij de verkiezingen als grootste uit de bus komt.
28 feb 18:00
Tunahan Kuzu heeft geen spijt van de uitspraken die hij vorige week deed over de behandeling van allochtone ouderen door artsen in Nederland.
27 feb 17:03
Premier Mark Rutte denkt niet dat de PVV van Geert Wilders de verkiezingen gaat winnen.
23 feb 15:45
De PVV schort voorlopig zijn publieke activiteiten op, zoals flyeracties. Dat heeft voorman Geert Wilders donderdag bekendgemaakt.
21 feb 15:00
Kiezers zoeken op Google vooral naar informatie over de PVV.
20 feb 17:03
De PVV is 'van harte uitgenodigd' om in de grootste moskee van Nederland deel te nemen aan het eerste Nationale Islamdebat.
19 feb 18:01
Geert Wilders sluit uit dat hij nog meedoet aan het mede door RTL Nieuws georganiseerde verkiezingsdebat in Carré op 5 maart. De PVV-leider heeft dat zondag laten weten nadat RTL Nieuws een interview had gepubliceerd met zijn broer Paul Wilders.
11 feb 18:05
Geert Wilders gelooft niet dat de partijen die hebben beloofd niet met zijn PVV samen te werken in een nieuwe regering, na de verkiezingen woord houden.
6 feb 17:00
Een tweet van PVV-leider Geert Wilders is maandag niet in goede aarde gevallen bij D66-leider Alexander Pechtold. Op een bewerkte foto is Pechtold te zien terwijl hij zogenaamd staat te demonstreren tussen radicale moslims.
24 jan 18:15
PVV-leider Geert Wilders vindt het 'ondemocratisch en een belediging aan miljoenen kiezers' als zijn partij wordt uitgesloten van de vorming van een coalitie na de verkiezingen. Wilders reageerde daarmee dinsdag op uitspraken van de meeste partijen om de PVV uit te sluiten.
21 jan 16:01
Het wordt een "patriottische lente" in Europa waarbij populistische partijen de macht overnemen tijdens een "democratische en geweldloze politieke revolutie in Europa".
17 jan 19:01
De Nederlandse ambassadeur in Denemarken heeft dinsdag zijn excuses aangeboden voor een tweet die hij een dag eerder schreef over de PVV. Henk Swarttouw leek in dat bericht naar de partij te verwijzen als "het beest".
14 jan 10:00
PVV-leider Geert Wilders gedraagt zich, door rechters aan te vallen, net als belagers van agenten met Oud en Nieuw. Dat vindt PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.
20 dec 17:43
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) en D66-leider Alexander Pechtold hebben kritiek geuit op PVV-leider Geert Wilders die een foto op Twitter had geplaatst van bondskanselier Angela Merkel met bloed aan haar handen en op haar gezicht.
19 dec 19:34
Geert Wilders is de politicus van het jaar. Dat is de uitkomst van de jaarlijkse publieksverkiezing van EenVandaag.
13 dec 12:59
Geert Wilders heeft dinsdag in een interview met De Telegraaf uitgelegd wat hij bedoelt met 'schoon schip maken'.
10 dec 14:44
Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) vraagt zich af wat PVV-leider Geert Wilders bedoelt als die zegt dat hij schoon schip gaat maken in Nederland na de verkiezingen.
9 dec 12:02
Geert Wilders heeft zich schuldig gemaakt aan aanzetten tot discriminatie en groepsbelediging door zijn 'minder-Marokkanen'-uitspraken, gedaan op 19 maart 2014.
<< < 9 10 11 12 13 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi