Laatste nieuws over pvv
281 t/m 300 (van 871 artikelen)
26 nov 17:14
De PVV vindt dat alle moskeeën in Nederland moeten worden gesloten. Daarmee gaat de extreemrechtse partij opnieuw een brug te ver.
14 nov 12:21
PVV-leider Geert Wilders wil dat de van oorsprong Turkse Kamerleden Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk die uit de PvdA zijn gezet vertrekken naar Turkije en 'nooit meer terugkomen'.
13 nov 13:15
De PVV wil in een wet vastleggen hoe Zwarte Piet er uit hoort te zien. De zogenaamde Zwarte Piet-wet wordt woensdagavond door de partij geïntroduceerd.
5 nov 10:38
Het is weer eens raak: de PVV in Den Haag is boos over lesmateriaal voor basisschoolkinderen met de naam 'Post uit Marokko'.
3 nov 16:30
De PVV wil dat PvdA-leider Diederik Samsom en PvdA-voorzitter Hans Spekman alsnog worden vervolgd voor hun uitspraken over Marokkanen.
26 okt 13:37
De PVV wint in de peiling van Maurice de Hond deze week drie zetels en is daarmee de grootste partij van de week.
24 okt 17:36
Tegen de 27-jarige rapper Hozny uit Sneek is vrijdag een werkstraf van tachtig uur geëist voor het bedreigen van PVV-leider Geert Wilders in een videoclip.
9 okt 11:55
PVV-leider Geert Wilders wordt verdacht van discriminatie. Zijn uitlatingen over 'minder Marokkanen' op 13 en 19 maart zijn beledigend en zetten aan tot haat. Hij is nu officieel een verdachte.
29 sep 14:38
Het Openbaar Ministerie moet binnen twee weken duidelijkheid geven of het PVV-leider Geert Wilders gaat vervolgen vanwege zijn uitspraken over 'minder Marokkanen'.
13:55
Premier Mark Rutte (VVD) moet zich minder terughoudend opstellen in het integratiedebat en zich duidelijk uitspreken tegen zowel de PVV als radicale moslims.
17 sep 11:40
PVV-leider Geert Wilders heeft woensdagochtend bij aanvang van de algemene beschouwingen opnieuw gevraagd om de koran weg te halen van de tafel van voorzitter Anouchka van Miltenburg (VVD).
5 sep 15:19
De PVV in Den Haag is boos. Alweer ja. Ditmaal gaat het om een nieuw beeld bij het stadhuis van de politieke hoofdstad van Nederland.
29 aug 16:22
PVV-leider Geert Wilders is teleurgesteld in de kabinetsplannen om jihadisme in Nederland aan te pakken.
28 aug 14:20
PVV-leider Geert Wilders was altijd fel tegen de riante 'kantoorkostenvergoeding' die Europarlementariërs ontvangen bovenop hun salaris, maar nu blijkt dat zijn eigen partijgenoten de volledige mep innen.
6 jun 15:25
PVV-leider Geert Wilders stapt naar de rechter om het verbod op een dubbelmandaat aan te vechten.
5 jun 14:04
PVV-leider Geert Wilders heeft een medewerker opgedragen alles te weten te komen over de twee officieren van justitie die onderzoeken of hij moet worden vervolgd voor uitspraken over 'minder Marokkanen'.
3 jun 17:11
PVV-leider Geert Wilders vindt dat een meerderheid van de Tweede Kamer buigt voor de 'Marokkanen-lobby' door de stemming over de benoeming van Guido van Woerkom als Nationale Ombudsman uit te stellen.
30 mei 16:05
De Nederlandse cabaretier Philip Simon heeft op de Duitse televisie laten weten dat hij er geen problemen mee zou hebben als PVV-leider Geert Wilders werd afgeschoten.
30 mei 15:59
Saudi-Arabië is niet alleen boos om wat er op de anti-islamsticker van Geert Wilders staat.
28 mei 12:50
Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) weet nog niet wanneer hij afreist naar Saudi-Arabië om te praten over de stickeractie van PVV-leider Geert Wilders.
<< < 13 14 15 16 17 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi