Laatste nieuws over pvv
301 t/m 320 (van 867 artikelen)
22 mei 14:13
Verschillende Nederlandse bedrijven hebben al last van de economische sancties van Saudi-Arabië naar aanleiding van de anti-islamitische stickeractie van PVV-voorman Geert Wilders.
21 mei 11:42
Saudi-Arabië heeft economische sancties ingesteld tegen Nederlandse bedrijven.
21 mei 10:01
De uitspraken van PVV-leider Geert Wilders over 'minder Marokkanen' heeft op Twitter geleid tot een explosie aan negativiteit over Marokkanen.
20 mei 15:59
Tijdens een symbolische actie in de Brusselse Europawijk heeft PVV-leider Geert Wilders de schaar in de EU-vlag gezet.
14 mei 15:45
PVV-leider Geert Wilders roept alle Marokkanen in Nederland op volgende week op de PVV te stemmen.
14 mei 12:37
PVV-leider Geert Wilders en de Franse politica Marine le Pen van Front National wilden vorige maand samen hun verkiezingscampagne voor de Europese verkiezingen aftrappen, maar hebben dit moeten afblazen vanwege diverse akkefietjes in het rechtse, eurosceptische kamp.
6 mei 11:17
PVV-Statenlid in Zuid-Holland Bart Brands stapt per direct uit de partij.
2 mei 11:34
PVV-lijsttrekker Marcel de Graaff is donderdagavond onder vuur genomen in het eerste tv-debat tussen de lijsttrekkers voor de verkiezingen voor het Europees Parlement.
24 apr 10:57
Lucas Hartong heeft zich vorige maand teruggetrokken van de kandidatenlijst van de PVV voor de Europese Verkiezingen omdat hij niet zou willen samenwerken met 'foute figuren' van extremistische partijen als het Franse Front National en het Oostenrijkse FPÖ.
10 apr 17:24
De uitzending van Pownews waarin een PVV-aanhanger voor de camera riep dat Marokkanen terug moeten naar Istanbul heeft voor veel hilariteit gezorgd.
4 apr 18:51
Premier Mark Rutte (VVD) maakte vrijdagmiddag weinig woorden vuil aan de oproep van PVV-leider Geert Wilders om aangifte te doen tegen PvdA-voorzitter Hans Spekman en partijleider Diederik Samsom.
4 apr 12:09
De oproep van PVV-leider Geert Wilders om aangifte te doen tegen PvdA'ers Diederik Samsom en Hans Spekman lijkt op een paniekreactie.
4 apr 12:00
PVV-Kamerlid Fleur Agema gaat vandaag aangifte doen tegen PvdA-leider Diederik Samsom en PvdA-voorzitter Hans Spekman wegens uitspraken die zij hebben gedaan over Marokkanen.
4 apr 11:56
Voor het eerst sinds de roep om minder Marokkanen van PVV-leider Geert Wilders is de partij daadwerkelijk buitengesloten door een andere partij in de Tweede Kamer.
14:04
PVV-leider Geert Wilders roept iedereen op aangifte te doen tegen PvdA-leider Diederik Samsom en PvdA-voorzitter Hans Spekman wegens uitspraken die zij hebben gedaan over Marokkanen.
13:40
Tegen PVV-leider Geert Wilders zijn tot en met woensdag ruim vijfduizend aangiften van discriminatie binnengekomen.
2 apr 12:02
De overgebleven PVV-Kamerleden blijven alleen trouw aan partijleider Geert Wilders omdat zij hun riante inkomen niet willen missen.
1 apr 11:17
De PVV is maandagmiddag van verschillende kanten aangevallen wegens de politieke samenwerking met het extreemrechtse Front National van Marine Le Pen.
28 mrt 11:08
Donderdagavond is de politie in Echt druk geweest met een verwarde man die zich op het dak van een basisschool bevond.
27 mrt 12:28
Provinciale Staten in Gelderland hebben woensdag een motie aangenomen waarmee ze afstand nemen van de uitlatingen van PVV-leider Geert Wilders over 'minder Marokkanen'.
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi