Laatste nieuws over pvv
301 t/m 320 (van 920 artikelen)
12 jun 16:28
PVV-leider Geert Wilders en zijn advocaat krijgen tot 1 september de tijd om verzoeken in te dienen om bijvoorbeeld getuigen te horen in zijn proces.
3 jun 13:08
PVV-leider Geert Wilders wil binnenkort een aantal cartoons over profeet Mohammed (vzmh) op televisie laten zien.
6 mei 17:14
PVV-leider Geert Wilders heeft geen reden om aan te nemen dat de aanslag in Texas tegen hem was gericht.
5 mei 20:28
De bekende arabist en Europarlementariër Hans Jansen is dinsdagochtend op 72-jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.
4 mei 13:17
,,De islam kent geen humor'', aldus PVV-leider Geert Wilders zondag (plaatselijke tijd) tijdens zijn toespraak bij een anti-islambijeenkomst in de Amerikaanse stad Garland.
22 apr 17:35
De bootvluchtelingen op de Middellandse Zee moeten gewoon allemaal terug, betoogde Geert Wilders van de PVV woensdag in een debat over het onderwerp.
13 apr 13:38
Op 4 en 5 mei wapperen in Utrecht vlaggen van omgekomen militairen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De PVV in Utrecht wil nu dat de Marokkaanse vlag niet meer halfstok gaat.
10 apr 11:34
,,Ongelooflijk weer, deze legale jihad.'' Dat zegt Geert Wilders van de PVV over een aangifte die deze week tegen hem is gedaan in Oostenrijk wegens onder meer ophitsing en belediging.
9 apr 13:35
PVV-leider Geert Wilders en twee Tweede Kamerleden van zijn partij demonstreren donderdag voor de deur van een islamitische conferentie in Utrecht.
8 apr 18:26
De 'Derde Riffijnse Islamitische Conferentie' in Utrecht, van donderdag tot en met zondag, kan gewoon doorgaan. Lekker gaan dus!
8 apr 13:22
PVV-leider Geert Wilders en twee Tweede Kamerleden van zijn partij willen donderdag demonstreren voor de deur van een islamitische conferentie in Utrecht waar omstreden radicale moslims komen prediken.
2 apr 13:02
PVV-leider Geert Wilders heeft op 29 april in Washington een ontmoeting met leden van het Amerikaanse Congres.
24 mrt 14:17
Bij de PVV deinzen ze er niet voor terug om volksvertegenwoordigers naar voren te roepen die op z'n zachtst gezegd wat op hun kerfstok hebben.
19 mrt 19:04
PVV-leider Geert Wilders gaat op 13 april naar een demonstratie van de anti-islambeweging Pegida in het centrum van de Duitse stad Dresden.
18 mrt 19:52
Lezers van De Telegraaf stemmen woensdag vooral op de PVV en VVD. Mensen die de Volkskrant of Het Parool lezen, gaan tijdens deze verkiezingen voor de PvdA.
18 mrt 12:33
De PVV versterkt het kalifaat van Daesh, omdat de partij jihadstrijders liever naar Syrië en Irak laat gaan in plaats van te proberen ze tegen te houden.
17 mrt 17:35
Als woensdag alleen scholieren zouden mogen stemmen, dan werd de PVV de grote winnaar van de Provinciale Statenverkiezingen.
9 mrt 17:02
De woning van de Brabantse PVV-kandidaat Jake Owen Raats in Etten-Leur is maandag weer bekogeld met een steen.
9 mrt 12:25
PVV-leider Geert Wilders vindt dat PVV-kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen moeten worden beschermd.
6 mrt 15:58
PVV-leider Geert Wilders is het met premier en VVD-leider Mark Rutte eens dat Nederlanders die als jihadist naar Syrië of Irak reizen, beter daar kunnen sneuvelen dan dat ze terugkomen naar Nederland.
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi