Laatste nieuws over pvv
21 t/m 40 (van 910 artikelen)
1 apr 17:22
De politie heeft een 19-jarige man uit Noord-Brabant opgepakt vanwege het online bedreigen van een 23-jarige vrouwelijke auteur uit Amsterdam.
1 apr 13:38
PVV-leider Geert Wilders vindt dat premier Mark Rutte moet opstappen en dat er nieuwe verkiezingen moeten komen.
25 mrt 19:37
De toenmalige burgemeester van Molenbeek is in 2017 haar boekje te buiten gegaan door PVV-leider Geert Wilders en Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter op eigen houtje te verbieden een bezoek aan de Brusselse deelgemeente af te leggen.
23 mrt 15:21
Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft in een brief aan de Rotterdamse gemeenteraad laten weten dat de ramadan nooit de reden is om de avondklok aan te passen.
23 mrt 13:15
Het gerechtshof in Den Bosch heeft dinsdag een 63-jarige man uit Hoensbroek veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf wegens het uiten van dreigementen tegen Geert Wilders.
17 mrt 7:36
Arjen Lubach vindt de rap die Farid Azarkan heeft gemaakt "nice". Dat schrijft de televisiepresentator op Twitter.
15 mrt 10:55
Lijsttrekker Farid Azarkan reageerde maandagochtend in de ochtendshow Early Birds op SLAM! op de uitzending van Zondag Met Lubach.
15 mrt 10:03
De PVV stelt als voorwaarde voor regeringsdeelname een forse beperking van de immigratie. Dat zei partijleider Geert Wilders maandag tegen de NOS.
11 mrt 23:10
Mark Rutte vindt dat PVV-leider Geert Wilders wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid door zich niet te laten interviewen in het televisieprogramma Nieuwsuur.
27 feb 9:11
In de Oude Zaal van de Tweede Kamer troffen de dertien partijen die nu in de Tweede Kamer zitten elkaar vrijdag voor het eerst allemaal in deze verkiezingscampagne.
24 feb 12:59
Achter de schermen klinkt steeds meer stevige kritiek op Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib,
19 feb 11:18
De 28-jarige Pakistaan Junaid I. is vrijdag in hoger beroep veroordeeld tot tien jaar cel, wegens onder meer het voorbereiden van een terroristische aanslag op PVV-leider Geert Wilders.
16 feb 11:33
De Turkse hoofdaanklager in Ankara start een onderzoek naar PVV-leider Geert Wilders. Dat heeft te maken met een Twitterbericht van de Nederlandse politicus
15 feb 15:36
Verschillende partijen zijn verontwaardigd dat een onderwijsdebat van de Algemene Onderwijsbond (AOb) aanstaande dinsdag niet doorgaat omdat leden van de bond niet wilden dat de PVV meedeed.
15 feb 10:44
Volgens PVV-leider Geert Wilders is "niets bewezen" van de aantijgingen aan het adres van PVV'er Dion Graus.
13 feb 3:33
Premier Mark Rutte gaat ook niet met de PVV in een nieuw kabinet zitten.
28 jan 15:22
Het Openbaar Ministerie (OM) eist in hoger beroep een celstraf van tien jaar tegen de Pakistaanse bedreiger van PVV-leider Geert Wilders, Junaid I. Volgens de aanklager heeft I.
28 jan 13:25
De Pakistaan Junaid I. die PVV-leider Geert Wilders met de dood bedreigde, zegt in hoger beroep dat hij de politicus niet iets aan wilde doen.
27 jan 18:09
De Tweede Kamer gaat niet mee met het voorstel van PVV-leider Geert Wilders om het leger in te zetten bij grootschalige rellen.
15 jan 18:33
Geert Wilders wil na de verkiezingen van maart dit jaar verder met zijn vertrouwde PVV-fractie.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi