Laatste nieuws over pvv
161 t/m 180 (van 860 artikelen)
6 feb 17:00
Een tweet van PVV-leider Geert Wilders is maandag niet in goede aarde gevallen bij D66-leider Alexander Pechtold. Op een bewerkte foto is Pechtold te zien terwijl hij zogenaamd staat te demonstreren tussen radicale moslims.
24 jan 18:15
PVV-leider Geert Wilders vindt het 'ondemocratisch en een belediging aan miljoenen kiezers' als zijn partij wordt uitgesloten van de vorming van een coalitie na de verkiezingen. Wilders reageerde daarmee dinsdag op uitspraken van de meeste partijen om de PVV uit te sluiten.
21 jan 16:01
Het wordt een "patriottische lente" in Europa waarbij populistische partijen de macht overnemen tijdens een "democratische en geweldloze politieke revolutie in Europa".
17 jan 19:01
De Nederlandse ambassadeur in Denemarken heeft dinsdag zijn excuses aangeboden voor een tweet die hij een dag eerder schreef over de PVV. Henk Swarttouw leek in dat bericht naar de partij te verwijzen als "het beest".
14 jan 10:00
PVV-leider Geert Wilders gedraagt zich, door rechters aan te vallen, net als belagers van agenten met Oud en Nieuw. Dat vindt PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.
20 dec 17:43
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) en D66-leider Alexander Pechtold hebben kritiek geuit op PVV-leider Geert Wilders die een foto op Twitter had geplaatst van bondskanselier Angela Merkel met bloed aan haar handen en op haar gezicht.
19 dec 19:34
Geert Wilders is de politicus van het jaar. Dat is de uitkomst van de jaarlijkse publieksverkiezing van EenVandaag.
13 dec 12:59
Geert Wilders heeft dinsdag in een interview met De Telegraaf uitgelegd wat hij bedoelt met 'schoon schip maken'.
10 dec 14:44
Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) vraagt zich af wat PVV-leider Geert Wilders bedoelt als die zegt dat hij schoon schip gaat maken in Nederland na de verkiezingen.
9 dec 12:02
Geert Wilders heeft zich schuldig gemaakt aan aanzetten tot discriminatie en groepsbelediging door zijn 'minder-Marokkanen'-uitspraken, gedaan op 19 maart 2014.
3 dec 14:02
Een oproep van Geert Wilders om de PVV in zo veel mogelijk gemeenteraden te krijgen, heeft zaterdag al aardig wat reacties opgeleverd. "Uit het hele land al meer dan 100 sollicitaties binnen een paar uur!", twitterde Wilders.
11:48
Gerard Joling ligt naar eigen zeggen nog steeds 'goed in de markt'.
23 nov 17:51
In een 25 minuten durend laatste woord heeft PVV-leider Geert Wilders woensdagmiddag zijn onschuld bepleit voor groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie.
23 nov 11:22
Op de laatste dag van het proces tegen PVV-leider Geert Wilders heeft een deel van de benadeelde partijen woensdag het requisitoir van het Openbaar Ministerie geprezen.
21 nov 15:03
PVV-voorman Geert Wilders maakt gebruik van zijn recht als laatste het woord te voeren in het proces tegen hem.
18 nov 14:04
Het Openbaar Ministerie heeft misbruik gemaakt van zijn vervolgingsrecht in de strafzaak tegen PVV-leider Geert Wilders.
18 nov 9:57
De raadsman van Geert Wilders, Geert-Jan Knoops, is vrijdag in het Justitieel Complex Schiphol in Badhoevedorp begonnen aan zijn pleidooi namens de PVV-leider.
17 nov 14:15
Geert Wilders spreekt van een "waanzinnige eis" van het Openbaar Ministerie (OM) in het proces tegen hem.
17 nov 13:01
PVV-fractieleden hebben donderdag in de Tweede Kamer geprotesteerd tegen de strafeis tegen hun leider Geert Wilders.
17 nov 12:40
Het Openbaar Ministerie heeft donderdag een onvoorwaardelijke boete van 5000 euro geëist tegen PVV-leider Geert Wilders wegens zijn 'minder-Marokkanen'-uitspraken.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi