Laatste nieuws over qasem soleimani
1 t/m 20 (van 30 artikelen)
3 jan 12:16
Een Israëlische minister heeft aantijgingen van de Iraanse buitenlandminister, die zaterdag stelde dat Israël de VS tot een oorlog met Iran probeert te manipuleren, afgedaan als "onzin".
2 jan 20:07
Nieuwe inlichtingenrapporten zouden suggereren dat Israël aanvallen beraamt op Amerikaanse troepen in Irak om een oorlog tussen Washington en Teheran uit te lokken
23 apr 12:42
Iran dreigt de VS met een "snelle en beslissende" reactie op eventuele Amerikaanse acties tegen het land. De waarschuwing komt als antwoord op eerdere dreigementen uit Washington.
22 apr 14:59
De Amerikaanse president Donald Trump dreigt met hard optreden tegen de Iraanse marine, als die Amerikaanse schepen lastigvalt.
16 apr 8:49
Schepen van de Iraanse Revolutionaire Garde hebben woensdag Amerikaanse marineschepen "gevaarlijk en intimiderend" benaderd. Dat laat de Amerikaanse marine weten in een verklaring.
11 apr 9:23
De Verenigde Staten hebben een beloning uitgeloofd van 10 miljoen dollar voor informatie over Muhammad Kawtharani, een hoge militaire commandant van Hezbollah in Irak.
13 feb 20:36
De Amerikaanse Senaat heeft ingestemd met het inperken van de militaire macht van president Donald Trump.
10 feb 19:24
Veel meer Amerikanen hebben letsel opgelopen bij een Iraanse raketaanval op een basis in Irak dan tot dusver bekend.
19 jan 11:23
De Iraanse president Hassan Rohani heeft zijn Amerikaanse collega Donald Trump afgeschilderd als een "mondiale onruststoker" en hem verweten de toestand in veel delen van de wereld te hebben verslechterd.
17 jan 11:19
Voor het eerst sinds 2012 was de hoogste leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, vrijdag voorganger van het belangrijkste vrijdaggebed in hoofdstad Teheran.
12 jan 18:21
Zeven raketten zijn zondag neergekomen op de Iraakse legerbasis Balad, waar ook Amerikaanse troepen zijn gestationeerd.
9 jan 10:03
Abdollah Araghi, een bevelhebber van de Iraanse Revolutionaire Garde, heeft donderdag opnieuw dreigende taal geuit richting de Verenigde Staten.
9 jan 9:50
Het is afgevaardigden van de Amerikaanse regering woensdag niet gelukt de Democraten in het Congres te overtuigen dat de omgebrachte Iraanse generaal Qasem Soleimani een "onmiddellijke dreiging" vormde voor de VS.
8 jan 20:16
De crisis tussen de Verenigde Staten en Iran is voorbij, volgens de Iraakse geestelijke Moqtada al-Sadr. De de-escalerende toespraken die leiders van Iran en de VS woensdag hielden, wijzen daar volgens hem op.
8 jan 19:06
Iran zou opzettelijk Amerikaanse militaire slachtoffers hebben vermeden tijdens de vergeldingsactie op militaire bases die Amerikaanse troepen huisvesten in Irak.
8 jan 7:49
De luchtmachtbasis in het Iraakse Ain al-Asad en mogelijk andere doelen in het land zijn getroffen door meerdere raketten.
7 jan 17:54
Zeker vijftig mensen zijn om het leven gekomen in het gedrang bij de begrafenis van de Iraanse generaal Qassem Soleimani.
6 jan 21:36
De Iraanse president Hassan Rohani heeft gereageerd op een tweet van Donald Trump waarin de Amerikaanse president dreigt 52 Iraanse doelen aan te vallen.
6 jan 11:20
Iraniërs zijn in Teheran massaal de straat opgegaan om stil te staan bij de dood van generaal Qassem Soleimani. Het gaat volgens staatsmedia om miljoenen mensen. Rouwende Iraniërs droegen vlaggen bij zich en posters van de generaal.
6 jan 8:27
De nieuwe commandant van de Iraanse al-Quds-eenheid wil de Verenigde Staten verdrijven uit het Midden-Oosten.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi