Laatste nieuws over quarantaine
1 t/m 20 (van 82 artikelen)
14 sep 19:32
Gevaccineerde reizigers die terugkeren uit landen waar een zeer hoog risico geldt om besmet te raken met het coronavirus, hoeven vanaf 22 september niet meer in quarantaine.
10 sep 19:59
België heeft de inreisvoorwaarden voor ongevaccineerde reizigers uit risicolanden aangescherpt.
9 aug 15:26
De Duitse autoriteiten hebben het reisadvies voor Marokko aangescherpt en het land geclassificeerd als gebied met een hoog besmettingsrisico.
13 jul 11:00
Niet-gevaccineerde Marokkaanse reizigers uit landen met een hoog besmettingsrisico (Lijst B) kunnen voortaan de quarantaineplicht thuis uitzitten.
8 jul 4:43
Tot dusver was het advies dat iedereen met bijvoorbeeld een positief getest gezinslid in quarantaine gaat, gevaccineerd of niet.
4 jul 11:34
Mensen die al volledig zijn gevaccineerd tegen het coronavirus hoeven vanaf donderdag 8 juli niet meer in quarantaine als ze in nauw contact zijn geweest met iemand die besmet is geraakt, bijvoorbeeld een gezinslid.
1 jul 15:39
Het reisadvies voor Marokko blijft op kleurcode oranje staan, daardoor zijn alleen noodzakelijke reizen toegestaan en geldt bij terugkomst een dringend quarantaine-advies.
17 jun 13:14
De autoriteiten in Marokko waarschuwen inkomende reizigers dat de inreisvoorwaarden strikt zullen worden nageleefd.
11 jun 19:59
Reizigers die in quarantaine moeten nadat ze zijn teruggekomen uit landen "waar zorgelijke virusvarianten veel voorkomen", worden mogelijk extra gecontroleerd.
11 jun 14:44
Nederlandse vakantiegangers en andere EU-burgers die volledig zijn gevaccineerd tegen Covid-19 hoeven deze zomer niet in quarantaine of te worden getest als ze naar een EU-land reizen.
7 jun 9:49
Een massale uittocht van Britse vakantiegangers heeft in Portugal geleid tot chaotische toestanden.
4 jun 18:53
Alleen reizigers die volledig zijn ingeënt tegen het coronavirus ontsnappen komende zomer in België aan quarantaine en een coronatest.
1 jun 8:37
Reizigers uit landen die op de lijst van zeerhoogrisicolanden staan, moeten vanaf deze dinsdag verplicht in quarantaine.
26 mei 2:52
De Eerste Kamer heeft ingestemd met de wet die toegangstesten mogelijk maakt. Ook de quarantaineplicht voor reizigers uit landen met een zeer hoog coronarisico haalde het in de senaat.
12 mei 0:27
Sinds 8 mei moeten Marokkaanse reizigers bij terugkomst in thuisland Marokko voor tien dagen in quarantaine in één van de zes aangewezen hotels in Groot-Casablanca
10 mei 17:23
Vanaf 15 mei geldt vanuit Nederland geen negatief reisadvies meer voor heel de wereld, maar komt het oude systeem op basis van kleurcodes terug.
8 mei 19:28
Marokko heeft nieuwe voorwaarden gesteld voor Marokkanen die in het buitenland gestrand zijn geraakt en terugkeren naar Marokko.
4 mei 3:15
De meeste mensen die tien dagen in thuisquarantaine moesten na een buitenlandreis, gaan toch naar buiten.
28 apr 19:45
Het kabinet kan straks vluchten uit gebieden met veel coronabesmettingen verbieden, ook nog als het verplicht is om bij aankomst vanuit zo'n gebied in Nederland in quarantaine te gaan.
28 apr 18:43
Of mensen die gevaccineerd zijn kunnen worden vrijgesteld van een mogelijke, toekomstige quarantaineplicht kan nu nog niet worden gezegd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi