Laatste nieuws over quarantaine
21 t/m 40 (van 88 artikelen)
12 mei 0:27
Sinds 8 mei moeten Marokkaanse reizigers bij terugkomst in thuisland Marokko voor tien dagen in quarantaine in één van de zes aangewezen hotels in Groot-Casablanca
10 mei 17:23
Vanaf 15 mei geldt vanuit Nederland geen negatief reisadvies meer voor heel de wereld, maar komt het oude systeem op basis van kleurcodes terug.
8 mei 19:28
Marokko heeft nieuwe voorwaarden gesteld voor Marokkanen die in het buitenland gestrand zijn geraakt en terugkeren naar Marokko.
4 mei 3:15
De meeste mensen die tien dagen in thuisquarantaine moesten na een buitenlandreis, gaan toch naar buiten.
28 apr 19:45
Het kabinet kan straks vluchten uit gebieden met veel coronabesmettingen verbieden, ook nog als het verplicht is om bij aankomst vanuit zo'n gebied in Nederland in quarantaine te gaan.
28 apr 18:43
Of mensen die gevaccineerd zijn kunnen worden vrijgesteld van een mogelijke, toekomstige quarantaineplicht kan nu nog niet worden gezegd.
23 apr 22:43
Bahrein en Israël hebben een overeenkomst bereikt over de erkenning van coronavaccinatiecertificaten om het reizen voor elkaars onderdanen te vergemakkelijken
23 apr 13:59
Het wetsvoorstel over de invoering van de quarantaineplicht zou op twee punten verbeterd moeten worden, vindt de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).
16 apr 15:11
Wie uit een hoogrisicogebied naar Nederland reist en zich niet houdt aan de quarantaineregels, kan straks een boete van 435 euro krijgen.
15 apr 18:25
Het kabinet mikt erop de eerder aangekondigde quarantaineplicht voor reizigers uit landen met een verhoogd risico op een coronabesmetting op 15 mei te laten ingaan.
15 apr 16:06
Het kabinet mikt erop de eerder aangekondigde quarantaineplicht voor reizigers uit landen met een verhoogd risico op een coronabesmetting op 15 mei te laten ingaan.
15 apr 9:44
Griekenland wil af van de quarantaineplicht voor toeristen uit de Europese Unie.
14 apr 18:30
Komende zondag om middernacht schrapt België het verbod op niet-essentiële reizen naar en vanuit het land.
23 mrt 20:00
Voor mensen die naar Nederland reizen zal waarschijnlijk vanaf de eerste helft van mei een quarantaineplicht gelden.
17 mrt 13:01
Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge gaat in thuisquarantaine omdat hij mogelijk in contact is geweest met iemand met corona.
10 mrt 18:40
Reigers uit Marokko hoeven bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) niet meer verplicht in quarantaine.
23 feb 20:27
De quarantaineplicht voor mensen die vanuit het buitenland naar Nederland reizen, komt in maart, zegt coronaminister Hugo de Jonge dinsdagavond tijdens een persconferentie over corona.
13:38
Een coronatest wordt niet verplicht voor basisschoolkinderen als volgende week de scholen weer opengaan en een leerling besmet blijkt.
20 jan 16:58
Alle reizigers die naar Nederland komen moeten vlak voor vertrek een sneltest doen.
20 jan 15:21
De mogelijkheden om thuis bezoek te ontvangen worden nog verder beperkt. Per direct geldt een dringend advies om thuis niet meer dan één iemand van dertien jaar of ouder tegelijk te ontvangen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi