Laatste nieuws over quebec
1 t/m 20 (van 24 artikelen)
30 jan 14:04
Moslims in Canada vragen aandacht voor de stijgende moslimhaat in het land
18 jun 10:09
Critici zeggen dat de zogenaamde wet 'Bill 21' vooral moslims 'ten onrechte zal schaden'.
8 feb 20:04
Bij de terroristische aanslag kwamen 2 jaar geleden 6 mensen om het leven.
11 jan 19:01
Zij hebben Trudeau gevraagd de dag van de terroristische aanslag op de moskee in Quebec tot "nationale dag tegen islamofobie" te verklaren.
5 feb 20:02
In Rabat gaat men morgen stilstaan bij de bloedige terroristische aanslag.
5 feb 16:01
Azzedine Soufiane, het Marokkaanse slachtoffer die om kwam bij de terroristische aanslag op een moskee in Quebec, is gisterenavond gerepatrieerd naar Marokko.
19:02
Koning Mohammed VI heeft zij condoleances verstuurd naar de familie van het Marokkaanse dodelijke slachtoffer van de terroristische aanslag in de moskee in Quebec.
31 jan 9:20
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) heeft geschokt gereageerd op de bloedige schietpartij in een Canadese moskee.
31 jan 8:05
De Frans-Canadese student Alexandre Bissonnette is de enige verdachte van de dodelijke schietpartij in een moskee in Quebec.
30 jan 19:59
Nog maar één van de twee arrestanten die in de Canadese stad Quebec na een schietpartij in een moskee zijn aangehouden, wordt gezien als verdachte. De andere, Mohammed Belkhadir, is een getuige.
30 jan 17:28
De namen van twee verdachten van de aanslag zondag op een moskee in de Canadese stad Quebec zijn maandag bekendgemaakt. Het zijn Alexandre Bissonnette en Mohamed El Khadir, die volgens Canadese media in in Quebec wonen.
30 jan 13:30
Premier Mark Rutte heeft vol afschuw gereageerd op de aanslag op een moskee in het Canadese Quebec. Hij heeft maandagochtend namens Nederland medeleven overgebracht aan premier Justin Trudeau van Canada.
30 jan 13:15
Vier grote moskeeën in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht hebben besloten voorlopig de deuren te sluiten tijdens alle gezamenlijke gebedsmomenten. Dat moet voorkomen dat mensen met kwade bedoelingen kunnen binnendringen.
30 jan 13:00
De twee vermoedelijke daders van de aanslag op een moskee in Quebec studeerden in die stad aan de Laval-universiteit. Dat meldt Radio Canada op basis van bronnen die betrokken zijn bij het onderzoek.
30 jan 12:45
De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) maakt zich na de aanslag op een moskee in het Canadese Quebec ernstige zorgen over de veiligheid van de moskeeën in Nederland. De organisatie roept moskeeën op meer waakzaam te zijn richting de verkiezingen.
30 jan 12:28
Bij een aanslag op een moskee in de Canadese stad Quebec zijn zondagavond laat ten minste zes mensen doodgeschoten en meerdere gewonden gevallen.
16 dec 20:55
Mohammed Benjeloun ging in 2001 vol goede moed en een doctoraat naar Canada in de hoop op een beter leven.
6 jan 17:39
Een Marokkaanse man in Canada moet voor de rechter verschijnen omdat hij zijn vrouw op schokkende wijze behandelde.
23 jun 15:27
Drie mannen die twee weken geleden op spectaculaire wijze met een helikopter ontsnapten uit een gevangenis in de Canadese provincie Quebec zitten weer vast.
9 jun 12:34
In de Canadese stad Quebec hebben zaterdag drie gevangen weten te ontsnappen uit een gevangenis met behulp van een helikopter.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi