Laatste nieuws over rabat
21 t/m 40 (van 1305 artikelen)
4 jul 21:30
De persoonlijke gezant van de secretaris-generaal van de VN voor de Sahara, Staffan de Mistura, heeft zijn reis aan Laayoune opgeschort.
4 jul 15:47
Israël gaat in Rabat een visumkantoor opzetten voor het afhandelen van visumaanvragen voor Marokkanen die Israël willen bezoeken.
18:54
De persoonlijke gezant van de secretaris-generaal van de VN voor de Sahara, Staffan de Mistura, is zaterdag aangekomen in Rabat voor een werkbezoek.
13:08
De Nederlandse bioscoophit Marokkaanse Bruiloft van regisseur Johan Nijenhuis is in de prijzen gevallen op het Komediefilmfestival van Rabat.
06:57
In verscheidene Spaanse steden en in de Marokkaanse stad Rabat zijn duizenden mensen de straat opgegaan om te demonstreren in verband met de dood van 23 Afrikaanse migranten in de Spaanse exclave Melilla een week geleden.
21 jun 19:19
De Israëlische minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked bevestigde dinsdag de steun van haar land voor de soevereiniteit van Marokko over de Sahara.
15 jun 21:07
Het ministerie van Financiën en de Afrikaanse Ontwikkelingsbank hebben twee financieringsovereenkomsten getekend voor in totaal 91 miljoen euro
15 jun 20:41
Marokko opent deze zomer een ambassade in Israël, dat meldt de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Yaïr Lapid.
10 jun 21:04
De regering gaat 16 miljard DH (€ 1,5 miljard) extra uittrekken voor de subsidie op grondstoffen zoals suiker, tarwe en butaangas.
9 jun 22:45
De regering heeft donderdag besloten meer geld te reserveren voor de subsidie op grondstoffen zoals suiker, tarwe en butaangas.
8 jun 23:51
De Nigeriaanse minister van Buitenlandse Zaken, Geoffrey Onyeama, beschreef de economische samenwerking tussen zijn land en Marokko als "revolutionair".
8 jun 22:28
De komst van een gaspijpleiding tussen Marokko en Nigeria zal de toekomst van West-Afrika en Atlantisch Afrika veranderen.
8 jun 20:39
Spanje zal de inzet van migranten als politiek drukmiddel niet tolereren.
7 jun 21:09
De betrekkingen tussen Spanje en Marokko zijn "buitengewoon loyaal, betrouwbaar en broederlijk".
3 jun 19:54
Het Nationaal Agentschap voor de Regulering van Cannabisactiviteiten is donderdag gestart met de werkzaamheden.
10:38
De koninklijke familie viert de geboorte van prins Moulay Abdeslam, de tweede zoon van prins Moulay Rachid, de broer van koning Mohammed VI.
1 jun 0:11
Ruim anderhalf jaar nadat Marokko de betrekkingen met Israël formaliseerde weigeren Israëlische diplomaten nog steeds om zich uit te laten over de Sahara-kwestie.
31 mei 20:32
De Israëlische nieuwszender i24NEWS heeft dinsdag twee kantoren geopend in Marokko.
28 mei 18:04
De Russische president Vladimir Poetin heeft vrijdag een nieuwe ambassadeur voor Marokko benoemd.
27 mei 22:32
Na een jaar van onderzoek heeft de rechtbank van Zaragoza besloten om de zaak over de aankomst van Polisario-leider Brahim Ghali in Spanje, te sluiten.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi