Laatste nieuws over racisme
321 t/m 340 (van 550 artikelen)
8 mei 16:00
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, noemde de zionistische staat Israël onlangs een apartheidsstaat in wording.
5 mei 19:28
De haat jegens alles wat een kleurtje heeft is bij velen diepgeworteld. Zelfs tijdens een moment om de doden van de Tweede Wereldoorlog te herdenken kwam deze haat bovendrijven.
5 mei 14:55
Politici moeten meer moreel leiderschap tonen om discriminatie en populisme te bestrijden.
30 apr 16:31
Donald Sterling, eigenaar van de basketbalclub Los Angeles Clippers, is voor het leven geschorst.
30 apr 13:57
Het huis van een Marokkaans Nederlands gezin uit Almere is meerdere malen beklad met de tekst 'oprotten'.
29 apr 15:57
De roep voor 'minder, minder, minder' Marokkanen van de PVV heeft zijn Belgische collega haatzaaier Filip Dewinter geïnspireerd tot het maken van een spelletje.
28 apr 13:32
Racisme komt ook in het voetbal nog veel te vaak voor. Dat ondervond ook Barcelona-rechtsback Dani Alves.
24 apr 10:57
Lucas Hartong heeft zich vorige maand teruggetrokken van de kandidatenlijst van de PVV voor de Europese Verkiezingen omdat hij niet zou willen samenwerken met 'foute figuren' van extremistische partijen als het Franse Front National en het Oostenrijkse FPÖ.
18 apr 18:49
Wegpesttuig in de Scheveningse wijk Duindorp houdt de gemoederen flink bezig. Wijkbewoners blijken regelmatig allochtonen weg te pesten zodra ze er komen wonen.
18 apr 11:31
Den Haag gaat 'hard en direct' ingrijpen tegen racisme in de Scheveningse wijk Duindorp.
3 apr 15:44
De laatste weken zijn verschillende discussies losgebarsten over racisme in Nederland. In vergelijking met Frankrijk lijkt dit echter wel mee te vallen. Driekwart van de Fransen zegt namelijk minder immigranten te willen.
31 mrt 11:52
Rutte heeft zijn verontschuldigingen aangeboden aan minister-president van Curaçao Ivar Asjes voor zijn uitspraken over Zwarte Piet.
28 mrt 9:15
Het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed voert met alle betrokken partijen overleg over de toekomst van Zwarte Piet.
26 mrt 12:33
In navolging van de gemeente Nijmegen doet ook Zwijndrecht aangifte tegen PVV-leider Geert Wilders wegens discriminatie.
26 mrt 11:35
Ruim vijfhonderd mensen hebben dinsdag in Nijmegen aangifte gedaan tegen PVV-leider Geert Wilders.
25 mrt 13:25
Zeker 250 mensen zijn dinsdagochtend met de burgemeester en wethouders van Nijmegen mee naar het politiebureau gelopen om aangifte te doen tegen PVV-leider Geert Wilders.
25 mrt 10:55
De PVV-fractie in de Tweede Kamer komt dinsdagochtend bijeen voor de eerste wekelijkse fractievergadering sinds het vertrek van de Kamerleden Roland van Vliet en Joram van Klaveren.
25 mrt 8:50
Aan het lijstje met ludieke acties tegen de haatzaaiende woorden van Geert Wilders kan een leuk initiatief toegevoegd worden.
25 mrt 8:18
Het negeren van de PVV is geen oplossing.
25 mrt 8:11
De PVV-raadsleden in Almere die vrijdag nog afstand namen van de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders gaan toch verder onder de noemer PVV.
<< < 15 16 17 18 19 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi