Laatste nieuws over racisme
61 t/m 80 (van 721 artikelen)
9 nov 20:20
De beoogde Haagse lijsttrekker Abdoel Haryouli van DENK gaat de lijst in Den Haag niet meer aanvoeren.
15:10
Drie mariniers zijn berispt omdat zij tijdens een oefening in Denemarken in juni discriminerende berichten hebben verstuurd.
12:45
De conclusies van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) over de zwarte lijst van de Belastingdienst zijn "hard en ernstig" maar "geen verrassing", aldus demissionair staatssecretaris Hans Vijlbrief (Financiën).
10:35
De Belastingdienst heeft de privacywet AVG "op ernstige wijze geschonden" door de gegevens van ruim een kwart miljoen burgers jarenlang te verwerken in het fraudesysteem FSV.
01:33
SP-Kamerlid Renske Leijten en BIJ1-leider Sylvana Simons zijn tijdens een debat over de begroting van het ministerie van Binnenlandse Zaken gebotst over een aantal tweets over racisme.
25 okt 22:16
De maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen om herhaling van het toeslagenschandaal te voorkomen schieten tekort.
6 okt 13:41
Koning Willem-Alexander ontmoet woensdagmiddag een aantal slachtoffers van de toeslagenaffaire.
1 okt 22:26
Het kan nog "heel lang gaan duren" voordat alle ouders die slachtoffers werden in de toeslagenaffaire zijn gecompenseerd.
28 sep 13:38
Videoland werkt aan een dramaserie die geïnspireerd is op de toeslagenaffaire.
5 aug 11:05
Het Openbaar Ministerie gaat geen strafrechtelijk onderzoek doen naar zes mariniers die "kwetsend en beledigend beeldmateriaal" hebben gedeeld in een dienstgerelateerde WhatsAppgroep.
28 jul 15:54
De hoofdcoach van het Duitse olympische wielerteam, Patrick Moster, heeft zichzelf in Tokio in flinke problemen gebracht.
8 jul 14:23
KLM zit flink in zijn maag met een filmpje waarin een medewerker discriminerende teksten roept naar een vliegtuig van Royal Air Maroc (RAM).
8 jul 12:05
D66'er Salima Belhaj leidt de commissie die de parlementaire enquête naar de toeslagenaffaire en de dienstverlening door de overheid gaat voorbereiden.
30 jun 4:12
Het vertrouwen van Nederlanders in de politiek is sterk gedaald. In oktober vorig jaar gaf twee derde van de mensen de regering een voldoende.
28 jun 11:49
Racisme tegen mensen van Afrikaanse afkomst is in veel werelddelen nog systematisch.
24 jun 8:38
Het aantal meldingen en registraties van discriminatie is in 2020 sterk gestegen. Vooral discriminatie op grond van herkomst, waaronder huidskleur en afkomst, werd in coronajaar 2020 meer gemeld.
23 jun 22:43
In de parlementaire enquête naar de toeslagenaffaire worden fraudebestrijding en handhaving bij uitvoerders van de overheid onderzocht.
22 jun 20:17
Het kabinet overweegt om kinderen van ouders die slachtoffer zijn van het toeslagenschandaal, maximaal 7500 euro aan tegemoetkoming te geven.
13 jun 21:41
Kamerleden Renske Leijten (SP) en Henk Nijboer (PvdA) willen alle informatie over het verdwijnen van een explosief memo in de toeslagenaffaire "onmiddellijk" op tafel hebben.
12 jun 18:11
Gedupeerde ouders in de toeslagenaffaire staan achter het besluit van Pieter Omtzigt om uit het CDA te stappen.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi