Laatste nieuws over rades
1 t/m 20 (van 22 artikelen)
22 feb 19:36
In de Indiase deelstaat Madhya Pradesh is een relletje ontstaan over het plan om gezondheidsmedewerkers het target te geven dit jaar tenminste één man ervan te overtuigen zich te laten steriliseren.
22 feb 17:41
India heeft velden met meer dan 3000 ton gouderts ontdekt in een van de noordelijke staten. Het land is de een-na-grootste goudconsument ter wereld en delft zelf jaarlijks 2 tot 3 ton goud.
27 dec 9:03
In de Indiase deelstaat Uttar Pradesh is vrijdag het mobiele internet afgesloten vanwege de aanhoudende protesten. Ook zetten de autoriteiten duizenden agenten in om de menigte in toom te houden.
14 dec 15:01
In het oosten van India zijn voor de vierde dag op rij mensen de straat opgegaan om te protesteren tegen een omstreden minderhedenwet.
23 nov 20:30
OCS Safi heeft voor een daverende verassing gezorgd door Esperance Tunis uit te schakelen na strafschoppen.
22 nov 21:45
De spelers en stafleden van OCS Safi zijn op de luchthaven van Tunis warm onthaald door een delegatie van Esperance Tunis.
30 mei 18:45
Wydad Casablanca speelt morgen de return van de finale tegen Esperance Tunis in Stade Rades.
21:49
Op papier een Afrikaans topaffiche, in de praktijk een gezapige wedstrijd waarin van beide kanten de klasse niet tot nauwelijks uit de verf kwam.
17:25
Voor eenieder die geen beschikking heeft over de zenders die deze vriendschappelijke ontmoeting uitzenden!
13:04
Met een startbewijs voor de Afrika Cup van 2019 in de pocket mag het sterrenensemble van bondscoach Hervé Renard zich nu in een vriendschappelijk treffen gaan meten met een ploeg van formaat.
12:33
Vanavond om klokslag 18:00 treft men de huidige nummer één van het Afrikaanse continent.
00:30
De selectie bereidde zich vanavond voor de laatste keer voor, morgen wacht een interessant affiche tegen de huidige koploper van het Afrikaanse continent (op basis van de laatste FIFA Ranking).
27 okt 22:01
Anders dan met doet vermoeden gaat de krachtmeting met de huidige nummer 22 van de FIFA Ranking gewoon door, datum en locatie inmiddels ook bekend.
9 jul 15:09
Een onlangs getrouwde Indiase vrouw is van haar man gescheiden met als reden dat zijn familie geen toilet kon bouwen in het huis van het verse echtpaar.
21 apr 12:33
Een hittegolf in India heeft meer dan honderd levens geëist.
3 jun 13:03
Niet ver van het Indiase dorp waar woensdag twee meisjes werden verkracht en vermoord is afgelopen weekend opnieuw een verkrachte vrouw gevonden.
2 jun 12:50
Drie gearresteerde verdachten hebben bekend schuldig te zijn aan de groepsverkrachtingszaak die vorige week in India aan twee minderjarige meisjes het leven kostte.
30 mei 12:51
Een Indiase vrouw wier dochter is verkracht is afgetuigd door drie mannen, omdat ze weigerde de aangifte bij de politie in te trekken.
29 mei 16:03
De politie in het noorden van India heeft drie personen aangehouden wegens de groepsverkrachting van en moord op twee tieners.
18:39
De zes verdachten van de groepsverkrachting van een Zwitserse fietstoeriste in India zijn zaterdag tot een levenslange celstraf veroordeeld.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi