Laatste nieuws over radicalisering
21 t/m 40 (van 51 artikelen)
4 apr 19:41
De Amsterdamse politie heeft geen concrete informatie dat hoofdstedelijke moslimjongeren dusdanig zijn geradicaliseerd dat ze op termijn een aanslag zouden kunnen plegen.
1 apr 12:15
Radicalisering in Europa gaat snel.
31 dec 16:30
Marokkaanse salafisten hebben zichzelf georganiseerd onder de groep 'Salafi Beweging voor Politieke Hervormingen' met als doel de bestrijding van terrorisme.
3 sep 15:34
Volgens de MIVD is radicalisering niet altijd zichtbaar. Daarmee reageert Defensie op de waarschijnlijk overgelopen sergeant van de luchtmacht naar Daesh in Syrië.
10 jul 19:20
In maart werd het Mohammed VI instituut voor imams geopend in Rabat. Het instituut leidt deelnemers op tot imam.
17 jun 10:43
Als jonge moslims radicaliseren, voelen hun ouders zich machteloos.
29 mei 12:16
Amsterdam zet scherper in op de aanpak van radicalisering.
28 apr 14:26
De gemeente Maastricht gaat een debat ,,eerste hulp bij radicalisering'' organiseren om meer zicht te krijgen op de vraag waarom jongeren overgaan tot de jihad.
25 mrt 21:43
Nederland en Marokko kunnen veel voor elkaar betekenen in de strijd tegen radicalisering.
20 mrt 17:08
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) gaat volgende week twee dagen naar Marokko voor gesprekken over integratie en de bestrijding van radicalisering.
17 mrt 18:12
Docenten op basisscholen en middelbare scholen kunnen een gratis training krijgen over dreigende radicalisering onder scholieren.
17 mrt 13:15
Leraren kunnen gratis trainingen krijgen om dreigende radicalisering onder hun leerlingen te herkennen.
25 feb 17:39
Nederland en Marokko gaan nauwer samenwerken in de strijd tegen terrorisme en jihadisten die willen vechten in Syrië, Irak en Libië.
25 feb 13:08
Vanuit de moslimwereld in Nederland komt te weinig tegenwicht tegen radicalisering van moslimjongeren.
18 feb 12:49
De hulplijn radicalisering van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) heeft na ruim een maand meer dan honderd personen en instanties geholpen.
11 feb 12:30
Om radicalisering onder leerlingen op vmbo- en mbo-scholen sneller aan te pakken wil D66 dat het kabinet schoolwijkagenten gaat inzetten.
5 feb 20:40
Mensen die de nationale veiligheid bedreigen, kunnen straks een meldplicht opgelegd krijgen. Het kabinet werkt aan een wetsvoorstel daarvoor, maakte het donderdag bekend.
1 feb 17:31
Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch van de PvdA roept moslims in Nederland op stelling te nemen tegen radicalisering en geweld.
5 jan 12:32
Ouders die zich zorgen maken over hun radicaliserende kinderen kunnen vanaf maandag terecht bij een hulplijn van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN).
1 nov 16:17
De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan betrekt Marokkaanse organisaties in de stad te weinig bij zijn beleid.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi