Laatste nieuws over rebellen
1 t/m 20 (van 43 artikelen)
5 feb 16:38
Een onafhankelijke commissie gaat onderzoek doen naar de Nederlandse hulp aan rebellengroepen in Syrië.
25 jan 16:01
Er lijkt toch nog een onafhankelijk feitenonderzoek te komen naar de Nederlandse hulp aan rebellengroepen in Syrië van enkele jaren geleden.
1 dec 15:44
Premier Mark Rutte wil niet dat er toch nog een feitenonderzoek komt naar de Nederlandse steun aan gewapende rebellen in Syrië.
11 nov 14:00
Regeringspartijen CDA en ChristenUnie willen toch dat een onafhankelijke commissie onderzoek gaat doen naar de hulp aan rebellen in Syrië.
5 dec 18:03
Na de rebellen is ook een delegatie van de Jemenitische regering op weg naar geplande vredesbesprekingen in Zweden.
27 sep 9:19
Een beter toezicht op de Nederlandse steun aan Syrische rebellen was op zijn plaats geweest.
11 sep 17:05
Het kabinet gaat 'heel goed uitzoeken' wat er mogelijk is misgegaan met de steun aan de gematigde gewapende oppositie in Syrië.
27 mrt 13:04
Een konvooi met bijna 7000 leden van een rebellengroep, hun familieleden en andere burgers, is vertrokken uit een belegerd stuk van Oost-Ghouta.
20 jun 13:04
Twee Nederlandse journalisten zijn in Colombia ontvoerd door guerrillabeweging ELN.
5 apr 15:32
De Syrische oppositie ontkent dat bij een aanval op de Syrische plaats Khan Sheikhoun dinsdag een opslag is geraakt met chemische stoffen van de rebellen.
24 jan 12:28
Syrische rebellen hebben dinsdag laten weten dat ze niet van plan zijn iets te tekenen tijdens het vredesoverleg in de Kazachse hoofdstad Astana.
31 dec 14:22
Syrische rebellengroepen hebben zaterdag gezegd dat ze het bestand nietig verklaren als regeringstroepen en hun bondgenoten niet ophouden met het schenden van het staakt-het-vuren.
14 dec 22:44
Het evacueren van mensen uit de zwaar gehavende wijken in het oosten van Aleppo lijkt toch weer op gang te komen.
11 dec 18:45
Rusland en de Verenigde Staten hebben zondag een gezamenlijk voorstel gedaan voor een veilige aftocht van rebellen en burgers uit het door Syrische regeringstroepen belegerde deel van Aleppo.
7 dec 11:45
De historische binnenstad van Aleppo is nu volledig in handen van het Syrische leger. Dat stelde het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten woensdag.
5 dec 20:17
De Russische regering heeft maandag aangekondigd met de Verenigde Staten te gaan praten over terugtrekking van rebellen uit de Syrische stad Aleppo.
1 mei 13:12
Bij een aanval door Jemenitische rebellen op Saudisch grondgebied zijn vrijdag drie Saudische militairen en 'tientallen' rebellen om het leven gekomen.
27 mrt 13:16
De Filipijnse regering heeft donderdag een vredesovereenkomst gesloten met de grootste islamitische rebellenbeweging van het land.
6 dec 16:33
Als onderdeel van de internationale operatie om de vrede te handhaven in de Centraal-Afrikaanse Republiek heeft Marokko besloten om soldaten te sturen.
23 nov 15:33
Machtige Syrische rebellengroepen hebben de handen ineengeslagen.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi