Laatste nieuws over recep tayyip erdogan
21 t/m 40 (van 280 artikelen)
25 apr 5:15
Het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de Amerikaanse ambassadeur in het land ontboden vanwege de erkenning van de Armeense genocide door de Amerikaans president Joe Biden.
24 apr 18:40
Joe Biden is de eerste Amerikaanse president die officieel de Armeense genocide erkent.
24 apr 18:21
Het Turkse leger is een offensief begonnen tegen de Koerdische terreurorganisatie PKK in het noorden van Irak.
23 apr 22:39
De Amerikaanse president Biden heeft zijn Turkse ambtgenoot Erdogan gebeld, een dag voordat Biden naar verwachting de massamoord op de Armeniërs tijdens de Eerste Wereldoorlog als genocide erkent.
22 apr 17:00
President Joe Biden gaat als eerste Amerikaanse leider de moord op 1,5 miljoen Armeniërs ruim een eeuw geleden erkennen als genocide.
11:17
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zijn handelsminister ontslagen na berichten over vermeende vriendjespolitiek bij de aanbesteding van overheidscontracten.
11 apr 16:08
Turkije heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, "opzettelijk geschoffeerd" door haar te dwingen aan de zijkant te gaan zitten tijdens een bezoek aan president Recep Tayyip Erdogan in Ankara.
7 apr 23:02
Dat voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie op bezoek bij de Turkse president Erdogan geen passende stoel kreeg, zat ook haar reisgenoot Charles Michel wel degelijk dwars.
7 apr 14:33
In Turkije hebben woensdag 22 militairen een levenslange gevangenisstraf gekregen voor hun rol bij de mislukte staatsgreep in 2016 tegen president Recep Tayyip Erdogan.
7 apr 13:09
De Turkse president Erdogan heeft de voorzitter van de Europese Commissie niet ontvangen "zoals het hoort", zegt de commissie.
6 apr 17:33
De voorzitters van de Europese Commissie en de raad van EU-regeringsleiders hebben een "vrijmoedig" gesprek gehad met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
5 apr 18:01
Tien gepensioneerde admiraals zijn in Turkije opgepakt nadat ze samen met bijna honderd andere oud-marineofficieren hadden geklaagd over een bouwproject van de regering van president Erdogan.
29 mrt 15:32
De voorzitter van de Europese Raad van regeringsleiders Charles Michel en Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen gaan volgende week samen op bezoek bij de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
27 mrt 19:02
Honderden vrouwen zijn zaterdag in Istanbul de straat opgegaan om te protesteren tegen het terugtrekken van Turkije uit een verdrag voor vrouwenrechten.
22 mrt 8:42
De aandelenbeurs in Istanbul ging maandag hard onderuit. De forse koersval van de Turkse lira joeg beleggers schrik aan.
12:21
De Europese Unie roept Turkije op het vrouwenrechtenverdrag dat president Erdogan heeft opgezegd in stand te houden.
00:01
De Turkse president Erdogan krijgt scherpe kritiek uit binnen- en buitenland omdat hij zijn land heeft teruggetrokken uit een internationaal verdrag dat vrouwenrechten waarborgt.
18 mrt 15:39
De Europese Unie houdt verdere sancties tegen kopstukken van het Turkse staatsoliebedrijf voorlopig op zak.
2 mrt 14:34
De Turkse president Erdogan heeft een actieplan gelanceerd waarmee hij zegt de rechtsgang eerlijker te willen maken en de mensenrechten beter te willen beschermen.
17 feb 11:32
Justitieminister Ferd Grapperhaus hoopt dat de analyse door terrorismebestrijder NCTV van de Turkse gemeenschap in Nederland "nog voor de zomer 2021" is afgerond.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi