Laatste nieuws over recep tayyip erdogan
81 t/m 100 (van 186 artikelen)
24 sep 22:11
"Waar is Israël precies? Waar liggen de grenzen?", vroeg de Turkse president, verwijzende naar de voortdurend veranderende Israëlische landsgrenzen door illegaal landjepik
24 sep 16:49
Het werkbezoek van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan aan Marokko werd aangekondigd door de Turkse minister van Buitenlandse Zaken
6 sep 17:13
Een Turkse rechtbank heeft een belangrijk lid van oppositiepartij CHP vrijdag veroordeeld tot negen jaar en acht maanden cel.
7 aug 12:14
President Erdogan heeft lovende woorden gesproken over de bouw van een Syrisch-orthodoxe kerk in Istanbul.
19 jun 18:15
De Egyptische ex-president Mohamed Morsi is in gevangenschap vermoord en de Egyptische regering heeft niets gedaan om dat te voorkomen. Dit zei de Turkse president Erdogan over zijn bondgenoot Morsi.
30 mei 12:54
Turkije heeft NASA-wetenschapper Serkan Gölge vrijgelaten. Dat heeft de vrouw van Amerikaan van Turkse afkomst woensdag gezegd.
29 mei 11:43
Irak heeft 188 Turkse kinderen van aanhangers van Daesh overgedragen aan Turkije. Dat heeft een rechter in Bagdad woensdag bekendgemaakt.
7 mei 14:18
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is blij dat de lokale verkiezing in miljoenenstad Istanbul moet worden overgedaan.
6 mei 18:54
De gemeenteraadsverkiezingen in Istanbul moeten overgedaan worden. Dat heeft de centrale kiesraad besloten na evaluatie van de verkiezingen die eind maart werden gehouden, meldt staatspersbureau Anadolu.
4 mei 19:27
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft er zaterdag nogmaals op aangedrongen dat lokale verkiezingen in Istanbul worden overgedaan omdat ze niet goed zijn verlopen.
16 apr 17:48
Een rechtbank in Berlijn heeft een klacht van de satiricus Jan Böhmermann tegen bondskanselier Angela Merkel afgewezen.
22 dec 15:11
Het ontslag van de Amerikaanse minister van Defensie James Mattis volgde op een telefoongesprek tussen president Donald Trump en Recep Tayyip Erdogan.
1 jul 23:31
De Turkse politie heeft wederom verhinderd dat de Gay Pride plaatsvindt.
25 jun 11:40
De verkiezingszege van zittend president Recep Tayyip Erdogan geeft hem de macht en grip op Turkije waar hij al zo lang naar streeft.
24 jun 21:02
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan en zijn AK-partij zijn na het tellen van de eerste stemmen in de verkiezingen van zondag favoriet voor de zege.
14 jan 11:30
Het Twitteraccount van de hoofdredacteur van de Duitse krant Der Spiegel was korte tijd gehackt.
22 mei 18:20
Turkije heeft de Amerikaanse ambassadeur in dat land op het matje geroepen.
19 dec 22:11
De Turkse president Tayyip Erdogan heeft maandag met de Russische president Vladimir Poetin telefonisch overleg gehad over de aanslag op de Russische ambassadeur in Ankara.
29 nov 22:15
Een verbod op buitenlandse financiering voor politieke partijen.
20 nov 20:51
De Turkse President Recep Tayyip Erdogan heeft de blik op het oosten gericht nu toetreding tot de EU verder weg lijkt dan ooit.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi