Laatste nieuws over rechtbank
1 t/m 20 (van 276 artikelen)
11 okt 17:06
De 19-jarige Nora Thoussa mag aanblijven als burgemeester van Sidi Borja, provincie Taroudant.
6 okt 20:17
In een ongekende beslissing oordeelde een Israëlische rechtbank vandaag dat joden toegestaan zijn om het "stille gebed" te verrichten op het Al-Aqsa-moskeecomplex in bezet Oost-Jeruzalem.
2 aug 18:19
Een rechter in de regio Ighrem in de provincie Taroudant heeft ouders van 24 meisjes gewaarschuwd te stoppen met het verhinderen dat hun dochters de middelbare schoolopleiding voortzetten.
7 jul 20:26
De rechtbank in Casablanca heeft een man vandaag veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar nadat hij eerder dit jaar de trambaan blokkeerde.
5 jul 17:28
De Marokkaanse zangeres Latifa Raafat stapt naar de rechter nadat een vrouw blijft beweren dat haar eierstokken zouden zijn gestolen door de zangeres.
29 jun 17:13
Twee mannen uit Zoetermeer zijn dinsdag veroordeeld tot celstraffen van zes jaar voor het plannen van een terroristische aanslag in Nederland.
4 jun 11:25
Sportscholen blijven voorlopig gebonden aan lockdownmaatregelen en mogen niet weer volledig open.
17:34
De onderzoeksrechter in het Noord-Spaanse Logroño is een procedure gestart tegen de Polisario-leider Brahim Ghali.
1 jun 10:24
Polisario-voorman Brahim Ghali wordt via videoconferentie ondervraagd door een rechter van het Spaanse hooggerechtshof.
26 mei 12:25
De Polisario-'president' Brahim Ghali heeft er mee ingestemd om middels videoconferentie voor de rechter te verschijnen.
24 mei 14:06
De Polisario-'president' Brahim Ghali zal het Spaans grondgebied niet verlaten voordat hij voor het gerechtshof verschijnt.
18 mei 21:45
Het Spaanse gerechtshof weigert voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de gezochte mensenrechtenschender Brahim Ghali het land verlaat.
14 mei 14:23
Een rechtbank op Sicilië heeft bepaald dat de voormalige minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, niet terecht hoeft te staan voor de 'ontvoering' van bootmigranten.
10 mei 8:42
De rechter in Den Haag beslist maandag of de geldende coronamaatregelen van tafel moeten of niet.
7 mei 23:26
De Polisario-leider Brahim Ghali moet op 1 juni voor de Spaanse rechtbank verschijnen.
5 mei 18:58
Het Spaanse Hooggerechtshof heeft woensdag ontkent de Polisario-voorman te hebben opgeroepen voor verhoor.
4 mei 19:39
De rechtbank van Imintanout in de provincie Chichaoua heeft een vrouw een geldboete van 1.000 DH (€ 93) opgelegd omdat ze haar man uit het echtelijk huis had verdreven.
00:36
De onderzoeksrechter van het Gerechtshof in Madrid heeft een bevel uitgevaardigd om onderzoek te doen naar meerdere aantijgingen van foltering door Polisario-leider Brahim Ghali.
30 apr 18:41
De rechtbank in Casablanca heeft twee personen veroordeeld tot gevangenisstraffen van 18 maanden en 12 maanden wegens het publiceren van video's met lasterlijke verklaringen.
1 apr 19:31
Kaoutar S. uit Gouda is donderdag door de rechtbank in Rotterdam veroordeeld tot een gevangenisstraf van 3,5 jaar, waarvan ruim een jaar voorwaardelijk.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi