Laatste nieuws over rechtbank
61 t/m 80 (van 238 artikelen)
12 jan 19:00
Twee mannen die worden verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering van het tweejarige meisje Insiya Hemani uit Amsterdam blijven langer in de cel.
11 jan 17:00
Het Openbaar Ministerie wil dat de vloggende rapper Boef een taakstaf van 100 uur en twee weken voorwaardelijke celstraf krijgt. Dat eiste de officier van justitie woensdag in de rechtbank in Breda.
22 dec 9:19
De Marokkaanse zanger zal volgende week vrijdag weer moeten verschijnen voor de rechtbank, na zijn arrestatie in Parijs in oktober voor de vermeende aanranding van Laura Prioul, een 20-jarige Franse vrouw.
15 dec 11:57
Brandweerlieden, net als al het personeel van hulpdiensten (ambulancepersoneel e.d.), zijn sinds 3 november onderworpen aan de 'Code van de militaire discipline', wat betekent dat ze in geval van een rechtszaak voor de Militaire Rechtbank moeten verschijnen.
9 dec 12:07
PVV-leider Geert Wilders heeft vrijdag spijkerhard uitgehaald naar de Amsterdamse rechtbank en het vonnis dat zij wees in de 'minder-Marokkanen' zaak. "
9 dec 12:02
Geert Wilders heeft zich schuldig gemaakt aan aanzetten tot discriminatie en groepsbelediging door zijn 'minder-Marokkanen'-uitspraken, gedaan op 19 maart 2014.
19:47
De verdachten moeten voor de onderzoeksrechter in Al Hoceima verschijnen naar aanleiding van de tragische dood van visverkoper Mouhcine Fikri die vorige maand werd doodgedrukt in een vuilniswagen.
21 nov 15:03
PVV-voorman Geert Wilders maakt gebruik van zijn recht als laatste het woord te voeren in het proces tegen hem.
21 nov 11:24
Raadsman Geert-Jan Knoops van Geert Wilders verwacht maandag de gehele dag nodig te hebben voor het slot van zijn pleidooi wegens de 'minder-Marokkanen'-uitspraken van de PVV-leider.
4 nov 14:15
Onder verwijzing naar een eerdere succesvolle wraking in het eerste proces tegen Geert Wilders in 2010 heeft diens raadsman de wrakingskamer van de rechtbank Den Haag vrijdagmorgen formeel verzocht rechter Elianne van Rens van haar taak te ontheffen.
3 nov 14:02
De man die in april een driejarige peuter doodreed toen hij met 80 kilometer per uur door Breda reed, moet een jaar de cel in.
31 okt 14:17
Precies 6474 mensen hebben in 2014 aangifte gedaan tegen PVV-leider Geert Wilders wegens zijn uitspraken over 'minder Marokkanen'.
31 okt 10:18
De rechtbank Den Haag begint maandagochtend in het Justitieel Complex Schiphol in Badhoevedorp aan het drie weken durende proces tegen PVV-leider Geert Wilders.
28 okt 12:51
Geert Wilders komt niet naar de rechtszittingen van zijn eigen proces over zijn uitspraak 'minder Marokkanen'. Dat schrijft de PVV-leider vrijdag in een open brief.
14 okt 12:21
Goed nieuws! Het strafproces tegen PVV-voorman Geert Wilders gaat door. Dat oordeelde de rechtbank in Den Haag vrijdag.
3 okt 13:51
Raul O. moet drie jaar en tien maanden de cel in voor de zware mishandeling en verwaarlozing van zijn acht maanden oude zoontje Jairo.
21 sep 12:37
Hoewel één verdachte hardnekkig zweeg en een andere stelselmatig ontkende, eiste het Openbaar Ministerie (OM) straffen tot drie jaar cel tegen twee mannen uit Almere voor de gewapende overval die zij afgelopen juni zouden hebben gepleegd op een Connexxion-bus in hun woonplaats.
19 sep 17:52
De vader die vorig jaar oktober zijn zoontje (4) in Dordrecht in bad heeft verdronken, ís maandag door de rechtbank in Dordrecht veroordeeld tot veertien jaar cel.
15 sep 16:56
Een 62-jarige man moet toch voor vele jaren de cel in vanwege het langdurig ernstig seksueel misbruik van zijn dochter en pleegdochters en omdat hij hen dwong tot prostitutie.
8 sep 19:15
Een Marokkaanse vrouw heeft zich uit protest voor de rechtbank van Larache in brand gestoken.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi