Laatste nieuws over regering
1 t/m 20 (van 217 artikelen)
22 sep 13:42
In Marokko is de nieuwe premier Aziz Akhannouch erin geslaagd een regeerakkoord te sluiten met twee andere partijen die bij de verkiezingen begin september als beste uit de bus zijn gekomen.
22:07
De Tunesische president Kais Saied trekt de macht verder naar zich toe door een samenscholingsverbod en een avondklok van 19.00 tot 6.00 uur af te kondigen.
12:58
De Tunesische politie is maandag het kantoor van de Arabische nieuwszender Al Jazeera in de Tunesische hoofdstad Tunis binnengevallen.
00:31
De Tunesische president Kais Saied heeft zondag de werkzaamheden van het parlement opgeschort en premier Hichem Mechichi van zijn functie ontheven.
13 jul 0:01
De Franse regering gaat coronavaccinaties verplichten voor zorgmedewerkers en mensen die door hun werk in contact komen met risicogroepen.
25 jun 17:55
De nieuwe coalitieregering in Israël keurde woensdag een project goed voor de bouw van 31 nieuwe gebouwen in illegale Joodse nederzettingen op de bezette Westelijke Jordaanoever.
24 jun 14:04
De Algerijnse premier Abdelaziz Djerad presenteerde donderdag het ontslag van zijn regering aan president Abdelmadjid Tebboune.
22 jun 4:29
De Raad van Europa heeft Spanje maandag opgeroepen af te zien van verzoeken tot uitlevering van naar het buitenland gevluchte Catalaanse politici
21 jun 15:01
Israël heeft na ongeveer twee jaar politieke onrust en vier verkiezingen weer een nieuwe regering.
13 jun 20:07
Het tijdperk van premier Netanyahu is vooralsnog ten einde. Het Israëlische parlement gaf zondagavond het vertrouwen aan een regering zonder rol voor de rechtse politicus en zijn Likud-partij.
11 jun 14:37
De Israëlische oppositieleider Yair Lapid heeft de deals rond met alle partijen die deel gaan uitmaken van een regering zonder Benjamin Netanyahu.
7 jun 17:37
De Malinese kolonel Assimi Goita, die in negen maanden twee staatsgrepen leidde, is maandag ingezworen als interim-president van het Afrikaanse land.
7 jun 11:26
De Israëlische parlementsvoorzitter Yariv Levin maakt maandag officieel bekend dat er een nieuwe regeringscoalitie is gevormd.
2 jun 9:52
Israëlische politici die hopen een regeringscoalitie te vormen zonder de huidige premier Benjamin Netanyahu en zijn Likoed-partij, hebben hun eindspurt ingezet.
30 mei 20:18
De tegenstanders van premier Benjamin Netanyahu hebben besloten de onderlinge verschillen even te vergeten en gezamenlijk een nieuwe regering vormen in Israël.
17 mei 19:27
Twee rivaliserende separatistische partijen in Catalonië hebben een akkoord gesloten over de vorming van een coalitieregering.
5 mei 2:24
Het is de Israëlische premier Benjamin Netanyahu niet gelukt om binnen de vastgestelde termijn een regering te vormen.
4 mei 11:49
Om middernacht (lokale tijd) verstrijkt de termijn waarbinnen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu een nieuwe regering moet vormen.
9 apr 12:43
Het overleg dat bondskanselier Angela Merkel maandag met de deelstaten zou voeren over de coronamaatregelen gaat volgens Duitse media niet door.
6 apr 13:07
Jordaanse media mogen niet langer publiceren over de zaak rond de voormalig kroonprins Hamza bin Hussein.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi