Laatste nieuws over regering
121 t/m 140 (van 229 artikelen)
11:06
Tienduizenden Turken hebben zondag op het Taksimplein in Istanbul gedemonstreerd 'tégen de couppoging en vóór de democratie'.
7 jul 13:47
De Britse aanval op Irak in 2003 was geen laatste redmiddel, want er waren wel degelijk manieren om de ontwapening van Irak af te dwingen via vreedzame middelen.
30 jun 18:48
De Tweede Kamer heeft donderdag de slachtoffers van de aanslag op het vliegveld van de Turkse metropool Istanbul herdacht.
27 jun 15:24
Zes jaar na de bestorming van het schip Mavi Marmara, dat hulpgoederen naar Gaza vervoerde, betaalt Israël de nabestaanden van tien gedode Turkse opvarenden een schadevergoeding.
27 jun 12:55
Wapens bestemd voor Syrische rebellen die door de Amerikaanse CIA naar Jordanië en Saudi-Arabië werden verscheept, zijn gestolen door mensen binnen de Jordaanse inlichtingendiensten en doorverkocht op de zwarte markt.
17 jun 13:00
Artsen zonder Grenzen (AzG) neemt voortaan geen financiële steun meer aan van de Europese Unie en de EU-lidstaten.
29 mei 17:12
De familie van de omgekomen chauffeur die de taxi bestuurde met Talibanleider Mullah Mansour heeft de regering van de Verenigde Staten aangeklaagd wegens moord.
17 mei 18:17
Als de Syrische president Bashar al-Assad zich niet snel gaat inzetten voor een duurzame wapenstilstand in zijn land, wordt het tijd naar "alternatieve" oplossingen te kijken.
15 mei 14:49
Als de PVV bij de volgende verkiezingen de grootste wordt, dan moet de partij in de regering worden opgenomen.
8 mei 10:04
Duizenden moslims, onder wie de scheidende Turkse premier Ahmet Davutoglu, hebben zaterdag de herbouwde moskee in het Bosnisch-Servische Banja Luka ingewijd.
27 apr 12:29
Justitie in het Duitse Mainz heeft honderden aangiften binnengekregen tegen de tv-komiek Jan Böhmermann vanwege diens gedicht over de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
26 apr 12:24
Met de inzet van traangas en tientallen arrestaties hebben Egyptische veiligheidstroepen protesten tegen de regering van couppleger en president Abdel Fattah al-Sisi maandag in de kiem gesmoord.
16 apr 14:48
De inlichtingen- en veiligheidsdiensten mogen telecommunicatie via de kabel gaan afluisteren, maar wel onder meer toezicht.
15 apr 16:23
De Duitse regering geeft toestemming om de komiek Jan Böhmermann eventueel te vervolgen wegens belediging van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
12 apr 11:15
Het onsmakelijk filmpje over de Turkse president Recep Tayyip Erdogan dat onlangs werd getoond op de Duitse televisie was een misdaad tegen de menselijkheid.
11 apr 17:15
Een gebrek aan planning voor na de val van Muammar Kaddhafi in Libië. Dat vindt Barack Obama de grootste vergissing die hij heeft begaan tijdens zijn presidentschap.
22 feb 15:45
De Duitse regering heeft de jongste uitingen van vreemdelingenhaat in de deelstaat Saksen maandag als "ten diepste beschamend" veroordeeld.
1 feb 11:21
Van de Nederlanders staat 56 procent achter het besluit van de regering om ook in Syrië te gaan bombarderen.
11 jan 13:20
Hulp is onderweg naar de belegerde en hongerende plaats Madaya, bijna 40 kilometer ten noordwesten van Damascus.
5 jan 8:07
De Golfstaat Bahrein heeft in navolging van Saudi-Arabië de diplomatieke betrekkingen met Iran verbroken.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi