Laatste nieuws over rellen
1 t/m 20 (van 213 artikelen)
3 jul 2:49
In het centrum van Brussel zijn vrijdagavond rellen geweest na de uitschakeling van het Belgische voetbalelftal op het EK, melden Belgische media.
13 jun 2:06
Jongeren zijn zaterdagavond in de Tunesische hoofdstad Tunis opnieuw slaags geraakt met agenten nadat er rellen uitbraken na een demonstratie tegen politiegeweld.
20 mei 0:53
In het Noord-Marokkaanse Fnideq liep het woensdagavond uit op een confrontatie tussen orediensten en grote groep jonge migrant-kandidaten.
18 mrt 16:34
Gemeente Eindhoven, justitie en politie hadden zich goed voorbereid op ongeregeldheden die zondag 24 januari plaatsvonden tijdens de avondklokrellen.
18 mrt 13:00
Na de avondklokrellen in januari heeft de politie inmiddels 258 verdachten aangehouden.
24 feb 14:48
De politierechter in Den Bosch heeft een 35-jarige man uit Weert veroordeeld tot acht maanden cel, wegens geweld tegen de politie en het plunderen van de Jumbo tijdens de avondklokrellen in Eindhoven op 24 januari.
24 feb 5:27
Vier mannen die op 24 januari betrokken zouden zijn geweest bij de avondklokrellen in Eindhoven staan woensdag voor de politierechter in Den Bosch.
17 feb 22:03
In meerdere Spaanse steden zijn nieuwe rellen uitgebroken uit protest tegen de arrestatie van een rapper voor belediging van de koning.
12 feb 9:20
De rechtbank in Den Bosch heeft twee mannen veroordeeld tot celstraffen van vijf en zes maanden waarvan twee voorwaardelijk, voor het meedoen aan de rellen in Eindhoven op 24 januari.
9 feb 15:29
De politie heeft dinsdagochtend een 25-jarige man uit Eindhoven in zijn huis aangehouden.
9 feb 13:49
De rellen die ontstonden na de invoering van de avondklok hebben voor zeker 1 miljoen euro aan schade veroorzaakt.
9 feb 2:13
De politie heeft maandag opnieuw beelden vrijgegeven van mensen die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij de recente rellen op het Museumplein in Amsterdam op 24 januari.
5 feb 15:24
Twee politierechters hebben vrijdag bij de rechtbank in Den Bosch maandenlange celstraffen opgelegd aan vier relschoppers die betrokken waren bij de avondklokrellen in Eindhoven op 24 januari.
4 feb 18:37
De politie in Rotterdam heeft donderdag op internet de eerste beelden verspreid van verdachten die vorige week maandag betrokken waren bij de rellen en plunderingen in de stad.
4 feb 17:35
Rotterdamse kleine ondernemers aan de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk die zijn getroffen door de rellen op 25 januari krijgen van de gemeente een voorschot om schade aan hun winkel te herstellen.
4 feb 11:54
Drie verdachten die betrokken zouden zijn geweest bij de uit de hand gelopen demonstratie op het Museumplein in Amsterdam op 17 januari, moeten voor de snelrechter verschijnen.
3 feb 18:09
De politie heeft woensdag twee mannen uit Den Bosch (18 en 21 jaar) aangehouden voor hun rol bij de plunderingen ruim een week geleden van de supermarkt Jumbo in hun woonplaats.
31 jan 17:16
Het bestuur van de Touba Moskee in Vlissingen vraagt de Marokkaanse gemeenschap in en rond Vlissingen de rust te bewaren.
31 jan 12:01
De politie in Rotterdam is druk bezig met het onderzoek naar de relschoppers die eerder deze week hebben huisgehouden in de Maasstad.
31 jan 11:36
Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema heeft het Museumplein en de nabije omgeving opnieuw aangewezen als veiligheidsrisicogebied.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi