Laatste nieuws over rellen
1 t/m 20 (van 223 artikelen)
19 dec 19:03
In de Belgische hoofdstad Brussel zijn ongeregeldheden uitgebroken na een betoging tegen de coronamaatregelen.
2 dec 21:12
Een man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de rellen op de Coolsingel vorige maand, heeft zich donderdagavond na een uitzending van Bureau Rijnmond gemeld bij de politie.
27 nov 7:31
De rellen in Rotterdam hebben Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Jaap Aalbersberg verrast, zegt hij in een interview met het AD.
24 nov 15:06
Voor de rellen van afgelopen weekend in Rotterdam is de 26-jarige Sharon M. uit Spijkenisse veroordeeld tot vijf maanden cel, waarvan twee voorwaardelijk.
10:38
Naar aanleiding van de rellen van afgelopen weekend zijn inmiddels 173 mensen gearresteerd.
21 nov 3:59
Op verschillende plaatsen in Nederland is de politie zaterdagavond druk geweest met jongeren die zich hadden verzameld en vuurwerk afstaken en daarmee onrust veroorzaakten.
21 nov 0:07
Bij de rellen vrijdagavond in Rotterdam zijn drie relschoppers gewond geraakt door een kogel, meldt de politie zaterdagavond.
20 nov 14:30
Na de rellen vrijdagavond in Rotterdam liggen nog twee mensen in het ziekenhuis die werden geraakt door een kogel.
20 nov 2:00
Bij de rellen in het centrum van Rotterdam op vrijdagavond zijn zeven mensen gewond geraakt en zeker twintig arrestaties verricht.
10 okt 3:03
Protesten in Rome tegen de invoering van een coronapas voor alle werknemers zijn ontaard in ernstige rellen.
3 jul 2:49
In het centrum van Brussel zijn vrijdagavond rellen geweest na de uitschakeling van het Belgische voetbalelftal op het EK, melden Belgische media.
13 jun 2:06
Jongeren zijn zaterdagavond in de Tunesische hoofdstad Tunis opnieuw slaags geraakt met agenten nadat er rellen uitbraken na een demonstratie tegen politiegeweld.
20 mei 0:53
In het Noord-Marokkaanse Fnideq liep het woensdagavond uit op een confrontatie tussen orediensten en grote groep jonge migrant-kandidaten.
18 mrt 16:34
Gemeente Eindhoven, justitie en politie hadden zich goed voorbereid op ongeregeldheden die zondag 24 januari plaatsvonden tijdens de avondklokrellen.
18 mrt 13:00
Na de avondklokrellen in januari heeft de politie inmiddels 258 verdachten aangehouden.
24 feb 14:48
De politierechter in Den Bosch heeft een 35-jarige man uit Weert veroordeeld tot acht maanden cel, wegens geweld tegen de politie en het plunderen van de Jumbo tijdens de avondklokrellen in Eindhoven op 24 januari.
24 feb 5:27
Vier mannen die op 24 januari betrokken zouden zijn geweest bij de avondklokrellen in Eindhoven staan woensdag voor de politierechter in Den Bosch.
17 feb 22:03
In meerdere Spaanse steden zijn nieuwe rellen uitgebroken uit protest tegen de arrestatie van een rapper voor belediging van de koning.
12 feb 9:20
De rechtbank in Den Bosch heeft twee mannen veroordeeld tot celstraffen van vijf en zes maanden waarvan twee voorwaardelijk, voor het meedoen aan de rellen in Eindhoven op 24 januari.
9 feb 15:29
De politie heeft dinsdagochtend een 25-jarige man uit Eindhoven in zijn huis aangehouden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi