Laatste nieuws over rellen
41 t/m 60 (van 208 artikelen)
25 jan 12:06
Justitieminister Ferd Grapperhaus gaat de schade verhalen op de "hooligans" die binnensteden vernielen en rellen tegen het coronabeleid.
25 jan 10:27
De rellen die dit weekeinde in verschillende steden hebben plaatsgevonden hebben niets met protesteren te maken, zegt premier Mark Rutte.
25 jan 3:11
Op meerdere plaatsen in het land, waaronder Den Haag, Tilburg, Venlo, Enschede, Helmond en Roermond, hebben zondagavond mensen op straat geprotesteerd tegen de avondklok.
24 jan 21:42
Theo Weterings, de burgemeester van Tilburg, heeft een noodbevel ingesteld om in te kunnen grijpen nu mensen de straat op gaan om te demonstreren tegen de avondklok.
24 jan 9:34
Bij de rellen in Urk zijn zaterdagavond twee personen aangehouden.
24 jan 3:45
De gemeente Urk, politie en het openbaar ministerie laten weten "zeer verontwaardigd te zijn over de gebeurtenissen" van zaterdagavond in Urk. "Vanavond was een groep relschoppers actief die de rust op Urk verstoorde.
18 jan 13:06
Overwegend zeer jonge betogers gaan sinds eind vorige week iedere nacht de straat op. Daar botsen ze met veiligheidstroepen.
27 dec 14:04
Politiebonden willen dat er in Veen doortastender wordt opgetreden na de branden in de Brabantse plaats van de afgelopen dagen.
13 dec 1:44
Een groep jongeren heeft zaterdagavond weer voor onrust gezorgd in Urk. Ondanks een samenscholingsverbod verzamelden ze zich rond 23.30 uur bij een rotonde in het dorp en staken zwaar vuurwerk af, meldt Omroep Flevoland.
6 dec 2:03
Vanwege nieuwe ongeregeldheden in Urk heeft burgemeester Cees van den Bos besloten de Mobiele Eenheid in te schakelen.
29 nov 0:09
Het is weer onrustig op Urk, meldt de politie zaterdagavond. Jongeren lopen op straat en gooien met zwaar vuurwerk.
20 okt 12:59
De politie heeft maandagavond negen mensen aangehouden voor openbare ordeverstoring en baldadigheid in de Haagse wijk Duindorp.
19 okt 12:58
De politie is maandagavond opnieuw "zichtbaar aanwezig" in de Haagse wijk Duindorp om de rust in de buurt te bewaken, laat een woordvoerster weten.
18 okt 19:20
Ook zondagavond is de politie in de Haagse wijk Duindorp weer "zichtbaar op straat aanwezig ten behoeve van de openbare orde en veiligheid", twittert de politie.
15 sep 21:15
ier jongeren die worden gezocht voor hun aandeel in de rellen in de Utrechtse wijk Kanaleneiland in augustus, zijn dinsdagavond herkenbaar in beeld gebracht in Opsporing Verzocht op NPO 1.
10 sep 19:17
Bij gewelddadige protesten in Colombia zijn woensdag zeven mensen om het leven gekomen.
10 sep 16:35
Een van de jongeren die betrokken was bij de rellen in de Utrechtse wijk Kanaleneiland op 14 augustus is opgepakt, meldt de politie donderdag.
5 sep 18:13
In de Amerikaanse stad Rochester in New York is het vrijdagnacht (lokale tijd) opnieuw tot een aanvaring gekomen tussen demonstranten en de politie.
4 sep 19:12
De politie heeft vier jongens van 13, 15, 17 en 18 jaar aangehouden voor het plegen van strafbare feiten bij de rellen op 14 augustus in de Utrechtse wijk Kanaleneiland.
2 sep 7:39
De eerste avonden van de rellen door jongeren in Den Haag en Utrecht waren "heftiger en omvangrijker dan we hadden gedacht".
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi