Laatste nieuws over rellen
81 t/m 100 (van 222 artikelen)
16 aug 3:23
De politie in Utrecht heeft zaterdagavond 23 reljongeren aangehouden in de wijk Overvecht nadat zij zich hadden misdragen.
15 aug 12:39
De politie heeft in de Utrechtse wijk Kanaleneiland achttien mensen opgepakt die betrokken waren bij onrust in de wijk.
15 aug 6:33
De politie heeft tientallen arrestaties verricht in de Haagse Schilderswijk waar het al een aantal nachten op rij onrustig is.
14 aug 23:18
In een deel van de Schilderswijk in Den Haag geldt ook in de nacht van vrijdag op zaterdag een noodbevel.
14 aug 4:40
De politie heeft in de Schilderswijk in Den Haag meerdere mensen aangehouden die eieren, stenen en zwaar vuurwerk naar agenten gooiden.
14 aug 3:37
Voor de tweede avond op rij is in de Haagse Schilderswijk de Mobiele Eenheid (ME) op de been.
4 jul 16:21
Plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht, Lucas Bolsius, heeft een noodbevel voor het centrum van Utrecht uitgevaardigd uit vrees voor rellen.
15 apr 13:53
De politie in de Brusselse gemeente Anderlecht denkt te weten wie de man is die zaterdag bij rellen een dienstwapen van een politieagent ontvreemde.
17 feb 14:53
Een groep van ongeveer honderd jongeren heeft voor duizenden euro's schade aangericht aan en rond het gemeentehuis van Urk, maakte de politie maandag bekend.
17 nov 17:47
De Iraanse politie heeft volgens staatsmedia in het land zo'n duizend mensen gearresteerd tijdens geëscaleerde protesten tegen verhoging van de brandstofprijzen.
10 sep 16:04
De viering van Ashura liep in een aantal Marokkaanse steden maandagavond uit op complete chaos
22 jul 16:12
De dood van de 'caid' komt slechts enkele dagen na de massale rellen en plunderingen tijdens vieringen van de overwinning van Algerije op de Afrika Cup
20 jul 2:36
In Frankrijk zijn wederom rellen uitgebroken na een gewonnen voetbalwedstrijd van Algerije. Het Algerijnse nationale elftal won vrijdagavond de Afrika Cup door Senegal met 0-1 te verslaan.
12 jul 11:06
De overwinning van Algerije op Ivoorkust in de Afrika Cup heeft Algerijnse voetbalfans helemaal gek gemaakt.
30 apr 17:59
De Franse president Emmanuel Macron wil dat de politie op de Dag van de Arbeid keihard optreedt tegen relschoppers. Hij vindt het noodzakelijk personen aan te pakken die naar 1 meibijeenkomsten gaan met als enig doel voor chaos en geweld te zorgen.
8 apr 13:31
Tegen twee agenten die betrokken waren bij de fatale arrestatie van Mitch Henriquez is maandag een celstraf van zes maanden voorwaardelijk geëist.
17 mrt 13:15
De nacht van zaterdag op zondag op Urk is rustig verlopen, nadat eerder deze week op social media tot rellen was opgeroepen.
16 mrt 13:58
De politie heeft vrijdag tijdens controles op en rond Urk vier mensen aangehouden voor verboden wapenbezit.
15 mrt 19:21
Op alle vier de toegangswegen naar Urk staan vrijdagavond politiecontroles.
13 mrt 0:15
De politie heeft de afritten naar Urk in de snelweg A6 dinsdagavond afgesloten om te voorkomen dat groepen die uit zijn op rellen naar de gemeente komen.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi