Laatste nieuws over rellen
121 t/m 140 (van 208 artikelen)
7 jul 15:28
De politie heeft maandag en dinsdag drie verdachten opgepakt in verband met de rellen in de Haagse Schilderswijk vorige week.
4 jul 5:07
Elf relschoppers die in Den Haag zijn aangehouden in verband met de ongeregeldheden in de Schilderswijk, blijven langer vastzitten.
4 jul 5:01
In tegenstelling tot afgelopen nachten is in het in de nacht van vrijdag op zaterdag rustig gebleven in de Haagse Schilderswijk.
16:15
De grote meerderheid van de Haagse Schilderswijk is alle onrust zat en wil dat de rust weer wederkeert in hun wijk.
13:16
De politie heeft donderdagavond en de daarop volgende nacht ruim tweehonderd relschoppers opgepakt.
00:44
Het is donderdag rond middernacht wederom onrustig geworden in de Haagse Schilderswijk.
2 jul 14:22
De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen heeft een samenscholingsverbod afgekondigd naar aanleiding van de hevige rellen in en rond de Schilderswijk.
2 jul 12:56
In de Haagse Schilderswijk is het woensdagnacht nog allerminst rustig.
1 jul 14:40
Bij de nieuwe ongeregeldheden in de Haagse Schilderswijk in de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie elf aanhoudingen verricht.
30 jun 14:52
De rust is dinsdagochtend terug in de Schilderswijk in Den Haag, maar het is nog zichtbaar dat er een nacht van rellen is geweest.
30 jun 1:00
De demonstratie bij het politiebureau De Heemstraat in Den Haag naar aanleiding van de dood van de Arubaan Mitch Henriquez is maandagavond uit de hand gelopen.
18 mei 19:40
Twee Franse agenten zijn maandag vrijgesproken van aansprakelijkheid voor de dood van twee tieners die in 2005 omkwamen in een voorstad van Parijs.
29 apr 12:44
De Amerikaanse president Barack Obama heeft dinsdag gezegd dat er 'geen excuus' is voor de rellen in de stad Baltimore.
28 apr 13:54
De gouverneur van de Amerikaanse staat Maryland heeft de noodtoestand uitgeroepen in de stad Baltimore, waar maandag hevige rellen uitbraken na de begrafenis van een donkere man die vorige maand overleed in politiehechtenis.
6 feb 20:17
Bij de rellen die donderdag uitbraken in de halve finale van de Afrika Cup tussen Ghana en gastland Equatoriaal-Guinea, zijn minstens 36 gewonden gevallen.
27 okt 11:09
De politie in Keulen heeft zondag waterkanonnen en pepperspray ingezet tegen demonstranten nadat een door extreemrechtse groepen georganiseerde betoging uit de hand was gelopen.
13:43
Rechercheurs in Tanger hebben na onderzoek drie verdachten kunnen achterhalen die betrokken zijn geweest bij de moord op de jonge Senegalees.
19 feb 12:09
De Oekraïense oproerpolitie is dinsdagavond op fel verzet gestuit bij een poging een tentenkamp van betogers op het Maidanplein in Kiev te ontruimen.
31 dec 12:53
Een groep relschoppers heeft maandagnacht agenten met flessen en zwaar vuurwerk bekogeld toen die de brandweer wilden beschermen bij het blussen van een autobrand in het Noord-Brabantse Veen.
15 jul 12:58
Er zijn rellen ontstaan nadat de jury Zimmerman vrij sprak van doodslag.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi