Laatste nieuws over rene van der gijp
1 t/m 20 (van 27 artikelen)
11 sep 8:01
Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zitten vrijdagavond na de veelbesproken ruzie weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside.
25 jun 9:44
Veronica Inside wordt maandag niet uitgezonden.
24 jun 14:59
De mannen van Veronica Inside gaan ondanks hun fikse ruzie "vrijwel zeker" woensdagavond met elkaar om de tafel.
24 jun 13:59
Als de mannen van Veronica Inside er niet samen uitkomen, is er altijd nog hulp vanuit de politiek. DENK-voorman Farid Azarkan biedt een helpende hand, schrijft hij op Twitter.
22 jun 21:59
Johan Derksen erkende maandagavond in Veronica Inside dat zijn opmerking over rapper Akwasi en Zwarte Piet verkeerd was.
22 jun 21:11
Johan Derksen denkt er niet aan zijn excuses aan te bieden voor zijn fel bekritiseerde uitspraken aan het adres van de zwarte rapper Akwasi.
19 jun 17:56
De internationals van het Nederlands elftal en het Nederlands vrouwenelftal boycotten het televisieprogramma Veronica Inside van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.
18:03
Gillette en Zespri kopen per direct geen reclametijd meer in rond het programma Veronica Inside.
16:39
Zeker twee grote bedrijven die met regelmaat reclametijd inkopen rond het programma Veronica Inside willen met zender Veronica in gesprek over opmerkingen van analist Johan Derksen.
17 jun 0:41
Veronica gaat Johan Derksen niet aanspreken op de uitspraken die hij maandagavond deed in het programma Veronica Inside over rapper Akwasi.
11 apr 13:01
Ali B heeft zaterdag op Twitter gereageerd op een tirade van Johan Derksen en René van der Gijp over zijn bloemenactie.
23 dec 22:37
In een voetbalactualiteitenprogramma waar over het algemeen meerdere thema's worden behandeld, kwam ook Glory Collision 2 ter sprake.
11 dec 21:54
Daar waar het voor Ajax als collectief niet wist te vlotten tegen Valencia CF, was het wél Hakim Ziyech die tevergeefs de kar probeerde te trekken.
19 okt 0:31
De misschien wel meest geliefde voetbalanalist van Nederland is wel te porren voor een potje kickboksen op topniveau.
12 okt 17:13
Vol lof werd er weer gesproken over de 17-jarige middenvelder die voorlopig elders de prioriteit heeft liggen.
5 okt 17:22
De vaste tafelgast van Veronica Inside is echter nog wel van mening dat de absolute top van Europa zich nog niet durft te wagen aan de 26-jarige balvirtuoos.
16 feb 11:29
Buiten de overdreven verontwaardiging over het niet te woord willen staan van Hélène Hendriks na afloop van AFC Ajax - Real Madrid, staken de mannen van Veronica Inside tóch nog de loftrompet over de Marokkaans-international. Tegen 'de Koninklijke' liet hij zien wel degelijk mee te kunnen in een Europese topcompetitie.
2 feb 18:35
Het team maakt de trainer, aldus René van der Gijp. De vaste tafelgast bij Veronica Inside meent dat Ajax-coach Erik ten Hag het allang verbruid heeft bij gearriveerde namen als Hakim Ziyech en zomeraankoop Dušan Tadić, serieus genomen wordt de voormalig trainer van FC Utrecht niet meer.
30 aug 10:02
De goedlachse voetbalanalist onderkent dat er momenteel een trend waarneembaar is: voor Marokko kiezen is hip!
23 aug 22:01
Niet iedereen was het eens met de uitverkiezing van Donny van de Beek tot 'Man van de Wedstrijd', zo ook René van der Gijp niet.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi