Laatste nieuws over ridouan taghi
21 t/m 40 (van 172 artikelen)
12 apr 3:56
In de gerechtsbunker in Amsterdam vindt maandag de vierde dag plaats van het openbare verhoor van kroongetuige Nabil B. (34) in het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
9 apr 16:37
Gesteggel en stekeligheden over en weer kenmerkten de derde dag van de inhoudelijke behandeling van het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
9 apr 4:59
Het is vrijdag de beurt aan de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi en zijn advocaat om kroongetuige Nabil B. te ondervragen.
7 apr 15:19
Het verhoor van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces Marengo is woensdagmiddag ontaard in een felle discussie tussen de rechtbank, enkele verdachten, advocaten, het Openbaar Ministerie en de kroongetuige zelf.
7 apr 11:33
Ridouan Taghi heeft zich er woensdag tijdens het verhoor van kroongetuige Nabil B. uitvoerig over beklaagd dat hij hem niet of nauwelijks kan zien.
22 mrt 16:39
Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het grote liquidatieproces Marengo, noemt kroongetuige Nabil B. "een pathologische leugenaar en een fantast".
22 mrt 13:57
Kroongetuige Nabil B. besloot met justitie te gaan praten toen hij steeds meer geluiden hoorde dat Ridouan Taghi hem wilde vermoorden.
22 mrt 11:42
Ridouan Taghi heeft "vooralsnog niks te melden", zei hij maandag in de zwaarbeveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp.
22 mrt 10:53
In de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp is maandag de inhoudelijke behandeling begonnen van het grote liquidatieproces Marengo.
22 mrt 7:57
Bij de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught zijn maandagochtend rond 07. 15 uur twee helikopters vertrokken.
22 mrt 6:26
Precies drie jaar na de eerste inleidende zitting gaat het ‘monsterproces’ Marengo maandag inhoudelijk van start.
19 mrt 9:06
Precies drie jaar na de eerste inleidende zitting gaat het 'monsterproces' Marengo maandag inhoudelijk van start.
5 mrt 14:09
De inhoudelijke behandeling van het omvangrijke liquidatieproces Marengo begint op maandag 22 maart.
23 feb 11:52
Advocaat Khalid Kasem zegt in een interview in de Volkskrant dat het Algemeen Dagblad onrechtmatig schreef dat hij in 2015 informatie had doorgespeeld aan de criminele organisatie van Ridouan Taghi.
18 feb 19:59
Er is geen bewijs dat advocaat Khalid Kasem in 2015 vertrouwelijke informatie uit een lopend strafonderzoek heeft gelekt naar de organisatie van de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi.
13 feb 9:35
Advocaat Oscar Hammerstein was de anonieme raadsman die Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces rond Ridouan Taghi, enige tijd heeft bijgestaan.
11 feb 13:40
De advocaten van Saïd R. , hoofdverdachte in het liquidatieproces Marengo en vermeende rechterhand van Ridouan Taghi, hebben de verdediging neergelegd.
9 feb 13:24
De mobiele telefoon die de kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces Marengo stiekem in de cel bleek te hebben, mag onderdeel worden van het strafrechtelijk onderzoek.
5 feb 16:34
De inhoudelijke behandeling van het liquidatieproces Marengo wordt ten minste een paar weken uitgesteld.
1 feb 12:11
Het Openbaar Ministerie heeft maandag in hoger beroep tegen Abdelghani el H. en Bowy T. 22 jaar cel geëist, wegens de liquidatie van de 37-jarige Samir Erraghib.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi