Laatste nieuws over ridouan taghi
41 t/m 60 (van 239 artikelen)
21 okt 14:46
De 38-jarige advocaat en tevens neef van Ridouan Taghi die eerder deze maand is opgepakt, moet donderdag voor de raadkamer van de rechtbank in Amsterdam verschijnen. Deze beslist of hij langer in de cel moet blijven.
20 okt 11:29
Ook het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep in de strafzaak van de moord op advocaat Derk Wiersum.
18 okt 10:55
Advocaat Ronald van der Horst van verdachte Delano G. (22), die wordt verdacht van het neerschieten van Peter R. de Vries, heeft kritiek op het onderzoeksdossier van het Openbaar Ministerie.
18 okt 8:49
De man die mede verdacht wordt van de moord op Peter R. de Vries heeft maandag in de rechtbank uitgebreid laten weten dat hij niets van de moord weet.
13 okt 14:46
De rechtbank gaat nadenken over het verzoek van de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi om zijn strafzaak af te splitsen van het proces Marengo.
11 okt 17:40
De 38-jarige advocaat die vrijdag is aangehouden in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught, een neef van Ridouan Taghi, blijft vastzitten.
11 okt 11:23
De rechtbank Amsterdam heeft maandag de twee verdachten van de moord op advocaat Derk Wiersum veroordeeld tot een gevangenisstraf van dertig jaar.
11 okt 5:45
De rechtbank Amsterdam doet maandag uitspraak in de zaak tegen de twee mannen die worden verdacht van de moord op advocaat Derk Wiersum.
11 okt 5:37
De 38-jarige advocaat die vrijdag is aangehouden in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught, een neef van Ridouan Taghi, wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Amsterdam.
10 okt 0:04
Het is gevaarlijk als een rechter preventief een advocaat kan weigeren op grond van een bepaald vermoeden.
8 okt 17:20
Het kabinet overweegt om strengere regels te hanteren voor advocaten van zware criminelen.
8 okt 17:06
Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught een 38-jarige neef van Ridouan Taghi aangehouden
8 okt 16:51
Minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming kan begrijpen dat mensen verbaasd zijn dat een neef van Ridouan Taghi hem "min of meer ongestoord" kon bezoeken.
7 okt 17:29
De politie in Marokko heeft dinsdag Jaouad F, de neef en vertrouweling van Ridouan Taghi, opgepakt.
5 okt 11:09
Het Openbaar Ministerie wil niet dat de strafzaak tegen Ridouan Taghi wordt afgesplitst van het liquidatieproces Marengo.
23 sep 18:44
Mensen die harddrugs gebruiken zijn "idioten" die het verdienmodel van zware criminaliteit in stand houden.
22 sep 17:00
Een stekelig verhoor van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces Marengo heeft woensdag een stuwmeer aan niet beantwoorde vragen opgeleverd.
22 sep 13:42
Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het omvangrijke liquidatieproces Marengo, wil dat zijn strafzaak wordt afgesplitst.
21 sep 12:34
Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het liquidatieproces Marengo, wordt "volkomen ten onrechte" en "publiekelijk" beschuldigd van tal van ernstige misdrijven waarvoor hij niet wordt vervolgd.
17 sep 10:55
De rechtbank Amsterdam heeft de advocaten en officieren van justitie in het liquidatieproces Marengo uitgenodigd voor een gesprek, naar aanleiding van de onrust die is ontstaan over de beslissing van de wrakingskamer.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi