Laatste nieuws over ridouan taghi
61 t/m 80 (van 219 artikelen)
10 jun 12:25
"Het is een beetje een onemanshow hier", verzuchtte de rechter donderdag tijdens de zitting in het liquidatieproces Marengo. "Eenrichtingsverkeer", stelde zij vast, en niet voor het eerst.
2 jun 5:08
In de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp behandelt de rechtbank in het liquidatieproces Marengo woensdag het deeldossier rond de liquidatie van Samir Erraghib.
28 mei 11:33
Kroongetuige Nabil B. is vrijdag niet aanwezig in de rechtbank in Amsterdam-Osdorp waar opnieuw een zitting is in het grote liquidatieproces Marengo.
26 mei 10:59
Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, heeft de overeenkomst met het Openbaar Ministerie opgeschort en wil voorlopig geen enkele medewerking meer verlenen.
19 apr 16:44
Vier verdachten in het liquidatieproces Marengo die om opheffing of schorsing van hun voorarrest hadden gevraagd, blijven voorlopig vastzitten.
16 apr 13:07
De iPhone die Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo rond hoofdverdachte Ridouan Taghi, vijf maanden lang in zijn cel heeft gehad, blijft de gemoederen flink bezighouden.
12 apr 11:32
Het verhoor van Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, is maandag vanaf vrijwel de eerste minuut onder hoogspanning komen te staan.
12 apr 3:56
In de gerechtsbunker in Amsterdam vindt maandag de vierde dag plaats van het openbare verhoor van kroongetuige Nabil B. (34) in het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
9 apr 16:37
Gesteggel en stekeligheden over en weer kenmerkten de derde dag van de inhoudelijke behandeling van het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
9 apr 4:59
Het is vrijdag de beurt aan de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi en zijn advocaat om kroongetuige Nabil B. te ondervragen.
7 apr 15:19
Het verhoor van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces Marengo is woensdagmiddag ontaard in een felle discussie tussen de rechtbank, enkele verdachten, advocaten, het Openbaar Ministerie en de kroongetuige zelf.
7 apr 11:33
Ridouan Taghi heeft zich er woensdag tijdens het verhoor van kroongetuige Nabil B. uitvoerig over beklaagd dat hij hem niet of nauwelijks kan zien.
22 mrt 16:39
Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het grote liquidatieproces Marengo, noemt kroongetuige Nabil B. "een pathologische leugenaar en een fantast".
22 mrt 13:57
Kroongetuige Nabil B. besloot met justitie te gaan praten toen hij steeds meer geluiden hoorde dat Ridouan Taghi hem wilde vermoorden.
22 mrt 11:42
Ridouan Taghi heeft "vooralsnog niks te melden", zei hij maandag in de zwaarbeveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp.
22 mrt 10:53
In de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp is maandag de inhoudelijke behandeling begonnen van het grote liquidatieproces Marengo.
22 mrt 7:57
Bij de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught zijn maandagochtend rond 07. 15 uur twee helikopters vertrokken.
22 mrt 6:26
Precies drie jaar na de eerste inleidende zitting gaat het ‘monsterproces’ Marengo maandag inhoudelijk van start.
19 mrt 9:06
Precies drie jaar na de eerste inleidende zitting gaat het 'monsterproces' Marengo maandag inhoudelijk van start.
5 mrt 14:09
De inhoudelijke behandeling van het omvangrijke liquidatieproces Marengo begint op maandag 22 maart.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi