Laatste nieuws over roc
1 t/m 20 (van 445 artikelen)
23 sep 9:49
In de eerste helft van dit jaar zijn ongeveer 50 procent meer drugslaboratoria ontdekt in vergelijking met voorgaande jaren.
16 sep 21:38
De Nationale Politie heeft een team opgericht dat zich speciaal bezig gaat houden met ambtelijke corruptie.
16 sep 11:48
PVV-leider Geert Wilders is bij het begin van de Algemene Beschouwingen in botsing gekomen met vrijwel de gehele Tweede Kamer.
14 sep 16:08
De nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) gaat nog meer mensen ontslaan om de aanhoudende bedrijfsinactiviteit het hoofd te bieden.
8 sep 10:39
Reisbranchevereniging ANVR sleept de luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc voor de rechter.
7 sep 19:40
Buitenlanders die Marokko willen bezoeken zijn weer welkom onder voorwaarde dat aantoonbaar kan worden gemaakt dat ze in een hotel zullen verblijven
5 sep 19:56
Piloten van de nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) dreigen het werk neer te leggen als protest tegen het ontslagplan
5 sep 18:13
In de Amerikaanse stad Rochester in New York is het vrijdagnacht (lokale tijd) opnieuw tot een aanvaring gekomen tussen demonstranten en de politie.
3 sep 16:19
Een meerderheid van de Nederlanders vindt dat Geert Wilders moet worden vrijgesproken voor zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak.
19 aug 13:24
Piloten van de nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) zijn bereid een lager salaris te accepteren om een deel van het eerder aangekondigd ontslagplan te voorkomen.
30 jul 18:44
Goed nieuws voor fans van het Zweedse meubelmerk.
21 jul 13:06
Het proces tegen de voormalige leider van Soedan, Omar Hassan al-Bashir, is in de Soedanese hoofdstad Khartoem van start gegaan.
15 jul 9:30
Reizigers moeten zich goed voorbereiden als zij naar het buitenland op vakantie gaan. Die oproep doet alarmcentrale Eurocross Assistance.
14 jul 19:21
De Marokkaanse regering heeft een uitzonderlijke toewijzing van 6 miljard DH toegekend ter ondersteuning van de nationale luchtvaartmaatschappij van Royal Air Maroc (RAM).
7 jul 15:53
Voor het voorbereiden van ontvoeringen en gijzelingen in het criminele milieu heeft de politie twee weken geleden zes verdachten aangehouden.
3 jul 21:40
Dat onlangs zes verdachten zijn opgepakt na de ontdekking van zeven containers ingericht als martelkamer, wordt vrijdagavond niet door de politie bevestigd.
3 jul 18:09
Op verzoek van de Marokkaanse regering zal luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) 20 vliegtuigen moeten afstoten.
2 jul 13:06
Rechercheurs in Nederland en Frankrijk hebben een geheime chatdienst uit de lucht gehaald, omdat die werd gebruikt door criminelen.
20 jun 13:52
Farmaceut en verzorgingsmiddelenproducent Johnson & Johnson (J&J) stopt met de verkoop van witmakende huidcrèmes.
16 jun 20:15
Autoriteiten meldden maandagavond 13 nieuwe bevestigde coronabesmettingen in Tetouan.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi