Laatste nieuws over rtl
21 t/m 40 (van 68 artikelen)
8 sep 15:34
Najib Amhali moet zichzelf wegcijferen als presentator van het nieuwe programma Little Big Stars.
8 aug 19:02
Soundos El Ahmadi doet mee aan het 18e seizoen van het realityprogramma Expeditie Robinson.
3 jul 17:03
Ali B neemt Ronnie Flex en Boef vanavond mee naar Amsterdam waarbij zij aanschuiven in de eerste RTL Summer Night. Dat maakte RTL maandag bekend.
14 jun 17:06
RTL Late Night toont woensdagavond voor het eerst beelden uit de documentaire 'Wilders, a documentary' op de Nederlandse televisie.
28 mei 10:00
Een 35-jarige man heeft in een stoptrein in Portland, in de Amerikaanse staat Oregon, twee passagiers doodgestoken en een ander verwond.
08:05
Najib Amhali gaat voor RTL4 'Little Big Stars' presenteren. In de Nederlandse versie van de Amerikaanse show 'Little Big Shots' laten kinderen tussen de drie en twaalf zien waar ze goed in zijn.
22 mrt 8:04
RTL heeft vier rappers gestrikt voor een nieuw programma over mensen die in het buitenland vastzitten omdat ze hun mening gaven.
20 feb 14:00
Na zich internationaal te hebben gemanifesteerd op YouTube krijgt Soufiane Touzani nu de televisie als toneel.
19 feb 18:01
Geert Wilders sluit uit dat hij nog meedoet aan het mede door RTL Nieuws georganiseerde verkiezingsdebat in Carré op 5 maart. De PVV-leider heeft dat zondag laten weten nadat RTL Nieuws een interview had gepubliceerd met zijn broer Paul Wilders.
22 dec 18:30
RTL7 komt in februari met een nieuw voetbalprogramma. In Tiki Taka Touzani gaat freestyler Soufiane Touzani op bezoek bij Nederlandse voetballers in binnen- en buitenland.
24 okt 18:34
De beslissing van RTL dat de Schoorsteenpiet voortaan de enige Piet is die in de RTL-programma’s te zien zal zijn, heeft voor zeer gemengde reacties gezorgd in politiek Den Haag.
24 okt 12:42
RTL stopt met zwarte pieten , volgens hen past zwarte piet niet meer in het huidige tijdsbeeld.
24 okt 10:19
Vlogger SnapKing is niet meer welkom bij MCN, het speciale videokanaal van RTL op YouTube.
27 sep 18:09
Lagere inkomens worden gewoon gecompenseerd voor een hogere zorgpremie. Zij krijgen onmiddellijk en automatisch meer zorgtoeslag bij een gestegen bijdrage.
23 sep 12:15
Justitie kan het aantal aangiften wegens discriminatie niet aan. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft aangekondigd discriminatie hard aan te pakken, maar slaagt daar helemaal niet in, meldt RTL Nieuws donderdag op basis van eigen onderzoek.
20 sep 13:17
Rapper Boef zegt spijt te hebben van het beledigen van de politie. In RTL Boulevard was een filmpje te zien waarin hij op aandringen van journalist John van den Heuvel zijn excuses aanbiedt.
27 jul 15:30
RTL Nederland schrapt een aflevering van de kinderserie Brandweerman Sam.
2 jul 18:52
De Amsterdamsestraatweg in Utrecht is de gevaarlijkste straat van Nederland.
22 dec 11:43
De vrouw die zondagavond met opzet tientallen mensen aanreed in Las Vegas, was dakloos.
12:33
Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) bestaat 25 jaar. En dat viert de populaire soapserie op RTL 4 met een extra lange aflevering op donderdag 1 oktober, die zich afspeelt in Ierland.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi