Laatste nieuws over rusland
1 t/m 20 (van 644 artikelen)
13:49
De energieminister van Saoedi-Arabië maakt zich geen zorgen over de impact van de nieuwe Omicron-variant van het coronavirus op de vraag naar olie.
24 nov 15:53
De Russische president Vladimir Poetin heeft het Russische coronavaccin Spoetnik-V volgens eigen zeggen ook via zijn neus toegediend gekregen.
17 nov 11:57
Polen vreest dat de migrantencrisis bij de grens met Belarus maanden, zo niet jaren kan voortslepen.
17 nov 9:09
Aan de kant van Azerbeidzjan zijn zeven soldaten gedood en tien gewond geraakt bij militaire confrontaties aan de grens met Armenië, meldt het ministerie van Defensie in Bakoe.
12 nov 3:11
De Amerikaanse en Europese delegaties van de VN-Veiligheidsraad hebben Belarus veroordeeld om de situatie aan de grens met Polen.
11 nov 13:00
De Belarussische president Aleksandr Loekasjenko dreigt de toevoer van gas naar Europa af te sluiten als de Europese Unie zijn land sancties oplegt vanwege de migrantencrisis.
9 nov 11:38
De Europese aardgasprijzen daalden na signalen dat Rusland de gaskraan naar Europa geleidelijk aan verder lijkt open te draaien.
9 nov 10:53
De economie van Saoedi-Arabië heeft in het derde kwartaal de sterkste groei laten zien in bijna tien jaar, vooral dankzij de hoge olieprijzen.
8 nov 12:12
De prijs van gas op de toonaangevende Nederlandse gasbeurs is maandag weer gestegen nadat door Rusland beloofde extra leveringen waren uitgebleven.
2 nov 20:02
Brood wordt duurder nu de prijzen voor tarwe wereldwijd de hoogte in schieten.
2 nov 18:39
De Portugese premier Antonio Costa beschreef de elektriciteitsinterconnectie tussen zijn land en Marokko als "fundamenteel" en benadrukte dat Marokko een alternatief kan zijn om Europa te bevoorraden.
2 nov 7:01
Honderd landen, waaronder Nederland, hebben een akkoord bereikt om tegen het einde van dit decennium ontbossing te beëindigen evenals bodemdegradatie.
1 nov 11:25
Meer dan vijf miljoen mensen wereldwijd zijn overleden aan Covid-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt.
31 okt 18:35
Premier Mark Rutte heeft op de G20-top met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan gesproken over diens dreigement om tien ambassadeurs het land uit te zetten, onder wie de Nederlandse.
30 okt 16:24
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) heeft het mandaat van de VN-vredesmissie in de Sahara (MINURSO) met een jaar verlengd, tot en met 31 oktober 2022.
30 okt 13:32
Ondanks de strenge coronarestricties die zaterdag in delen van Rusland van kracht zijn geworden, is het aantal nieuwe coronabesmettingen en het aantal dodelijke slachtoffers als gevolg van Covid-19 verder opgelopen.
30 okt 7:19
De militaire leider die maandag de macht greep in Soedan, generaal Abdel Fatah al-Burhan, is van plan om komende week een nieuwe regeringsleider aan te wijzen.
28 okt 21:59
De Verenigde Staten (VS) hadden woensdag moeite bij de goedkeuring van een ontwerpresolutie om de VN-missie in de Sahara (MINURSO) met een jaar te verlengen.
28 okt 14:06
Moskou is begonnen aan zijn strengste lockdown in ruim een jaar.
28 okt 0:29
De Afrikaanse Unie heeft lidstaat Soedan geschorst vanwege de militaire staatsgreep in het land
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi