Laatste nieuws over rusland
261 t/m 280 (van 1102 artikelen)
21 mrt 15:57
Rusland eist niet langer een totale demilitarisering van Oekraïne en ook geen nieuwe regering in Kiev, volgens althans de Israëlische premier Naftali Bennett.
21 mrt 14:05
Saoedi-Arabië waarschuwt dat het zijn afgesproken olieleveringen niet kan nakomen door aanvallen van Houthi-rebellen op olie-installaties in het land.
21 mrt 9:22
India is in gesprek met Egypte om graan naar dat land te gaan exporteren.
21 mrt 1:51
De Oekraïense president Volodimir Zelenski heeft zondag in zijn dagelijkse videoboodschap gezegd dat er mogelijk vredesoverleggen met Rusland zullen worden gehouden in Jeruzalem.
20 mrt 19:29
De Oekraïense president Volodimir Zelenski heeft zondag via een videoverbinding de leden van de Knesset toegesproken en kritiek geuit op de terughoudendheid van Israël inzake de Russische inval.
19 mrt 14:29
De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov heeft de Verenigde Staten ervan beschuldigd dwars te liggen tijdens de vredesonderhandelingen tussen Moskou en Kiev.
18 mrt 22:35
Tijdens een bezoek volgende week aan de Golfregio praten ministers Liesje Schreinemacher (Buitenlandse Handel) en Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) ook over mogelijke leveranties van vloeibaar gas (lng) als alternatief voor Russisch gas.
18 mrt 21:12
De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping gewezen op de "gevolgen" van elke steun aan Rusland in zijn oorlog tegen buurland Oekraïne, zei het Witte Huis vrijdag.
18 mrt 16:40
Italië, Spanje, Portugal en Griekenland willen dat de Europese Unie maatregelen neemt om consumenten te beschermen tegen de hoge energieprijzen.
18 mrt 15:33
De nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) heeft alle vluchten met Rusland opgeschort.
18 mrt 13:53
Russische diplomaten en ander overheidspersoneel zijn niet langer welkom in het Europees Parlement.
18 mrt 11:53
De beschuldigingen van president Joe Biden aan het adres van zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin zijn volgens het Kremlin "persoonlijke beledigingen" die voortkomen uit "irritatie, vermoeidheid en vergeetachtigheid".
17 mrt 22:26
Rusland heeft een stemming in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties over Oekraïne geannuleerd.
17 mrt 18:09
Duizend vrijwilligers uit Tsjetsjenië zijn onderweg om voor Rusland in Oekraïne te gaan vechten, heeft de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadirov donderdag gezegd.
17 mrt 16:34
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft donderdag een resolutie aangenomen om formele banden aan te gaan met de Talibanregering in Afghanistan.
17 mrt 16:11
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft donderdag zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin uitgenodigd voor vredesbesprekingen in Turkije met de Oekraïense president Volodimir Zelenski.
17 mrt 15:12
De oorlog in Oekraïne leidt al tot stijgende prijzen van voeding en een tekort aan basisgewassen in delen van Centraal-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika.
17 mrt 11:00
De inflatie in de eurolanden, waaronder Nederland, is in februari nog sterker toegenomen dan eerder gemeten.
17 mrt 0:27
De Amerikaanse president Joe Biden vindt zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin een oorlogsmisdadiger door diens besluit het buurland Oekraïne binnen te vallen.
16 mrt 19:26
De NAVO gaat "substantieel" meer troepen sturen naar oostelijke lidstaten om hen te beschermen tegen Rusland.
<< < 12 13 14 15 16 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi