Laatste nieuws over rutte
1 t/m 20 (van 617 artikelen)
30 sep 16:55
Nederland steunt een nieuw Europees sanctiepakket tegen Rusland na de annexatie van vier deels bezette delen van Oekraïne.
27 sep 0:04
Ontwikkelingen in Italië zijn een "reden tot zorg", zegt premier Mark Rutte over de verkiezingswinst van Giorgia Meloni's radicaal-rechtse Fratelli d'Italia.
23 sep 19:49
De wereld moet zich vierkant achter Oekraïne scharen. Die oproep deed premier Mark Rutte vrijdag tijdens zijn toespraak tot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (VN) in New York.
22 sep 19:00
Premier Mark Rutte heeft naar eigen zeggen "altijd een hekel gehad aan de term pechgeneratie" voor studenten die geen beroep konden doen op een basisbeurs, maar geld moest lenen voor hun studie.
20 sep 16:37
Dat het vertrouwen in de politiek laag is, vindt premier Mark Rutte "heel erg". Maar hij laat het aan mensen zelf om te besluiten dat ze de overheid vertrouwen.
18 sep 13:58
Justitieminister Dilan Yeşilgöz kan "bevestigen noch ontkennen" dat premier Mark Rutte en prinses Amalia doelwit zijn van de 'Mocro-maffia', zoals De Telegraaf zaterdag schreef.
17 sep 18:35
In de Tweede Kamer heerst verbazing dat Ridouan Taghi en Mohammed B. , de moordenaar van Theo van Gogh, in de gevangenis contact hebben gehad.
17 sep 17:19
De vermeende topcrimineel Ridouan Taghi noemt de beschuldiging dat hij een aanslag zou (laten) voorbereiden op prinses Amalia of premier Mark Rutte "valse, ongefundeerde informatie".
17 sep 13:58
Het is volgens minister Franc Weerwind (Rechtsbescherming) juridisch mogelijk om contact binnen de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught stop te zetten.
17 sep 12:14
De veiligheidsmaatregelen rondom premier Mark Rutte en prinses Amalia zijn aanzienlijk opgeschroefd.
11 jul 4:35
De massamoord die 27 jaar geleden plaatsvond in Srebrenica, wordt maandag herdacht op het Malieveld in Den Haag.
5 jul 21:22
Gemeenten kunnen wat minister-president Mark Rutte betreft snel aan de slag met een extra energietoeslag voor de allerarmste gezinnen.
1 jul 18:20
Het kabinet komt dit jaar niet meer met een extra tegemoetkoming voor de armste huishoudens voor de sterk gestegen kosten voor levensonderhoud.
29 jun 19:14
De NAVO heeft Zweden en Finland officieel uitgenodigd zich bij het bondgenootschap aan te sluiten.
28 jun 4:04
De leiders van de NAVO-landen komen bijeen om de uit een winterslaap ontwaakte militaire alliantie nieuwe richting te geven.
23 jun 20:40
Oekraïne mag kandidaat-lid worden van de Europese Unie. De 27 regeringsleiders en staatshoofden hebben het onder de Russische invasie lijdende land op een top in Brussel als beoogd toekomstig lid omarmd.
18 jun 20:54
Het was beter geweest als de Nederlandse regering allereerst excuses had aangeboden aan de overlevenden en nabestaanden van Srebrenica.
18 jun 15:05
Minister-president Mark Rutte heeft honderden Dutchbat-veteranen zaterdag excuses aangeboden voor de handelwijze van het kabinet rond het drama in Srebrenica in 1995.
19 mei 18:22
Ondanks een verhit debat in de Tweede Kamer heeft een motie van wantrouwen tegen premier Mark Rutte geen meerderheid gekregen.
18 mei 12:36
De oppositie in de Tweede Kamer wil opheldering van premier Mark Rutte over de manier waarop hij zijn berichtenverkeer bewaart.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi