Laatste nieuws over rutte
21 t/m 40 (van 338 artikelen)
28 okt 19:02
Om de daling van het aantal coronabesmettingen te versnellen zouden hele hevige maatregelen moeten worden genomen, heviger dan tijdens de lockdown in maart.
26 okt 15:28
Het kabinet kondigt dinsdag naar verwachting geen nieuwe, ingrijpende maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
26 okt 13:08
Ook premier Mark Rutte vindt de woorden van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan voor zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron "onacceptabel".
20:43
Het kabinet wil de besmettingscijfers van de komende paar dagen nog afwachten voor het een definitief besluit neemt over mogelijk nieuwe maatregelen tegen het coronavirus.
19 okt 16:09
Het is al mogelijk om op te treden tegen het gebruik van softdrugs in de buitenruimte. Daarvoor is geen nieuwe wet- of regelgeving nodig.
16 okt 16:56
De leiders van de 27 EU-lidstaten roepen Turkije "met klem" op de nieuwe "provocaties" in de oostelijke Middellandse Zee te stoppen.
16 okt 16:31
Het dragen van mondkapjes in de openbare binnenruimte wordt mogelijk vanaf medio november verplicht.
15 okt 7:37
SGP, CDA en ChristenUnie willen dat het kabinet "met spoed" kijkt of er alsnog een verbod kan komen op het bezit en gebruik van softdrugs in de openbare ruimte in de avond en nacht.
14 okt 16:50
De extreemrechtse PVV-leider Geert Wilders vindt dat alle Nederlanders zich aan de regels moeten houden die het kabinet heeft opgelegd om het coronavirus te bestrijden.
14 okt 10:29
Het kabinet moet kijken of restaurants, die niet ook als café fungeren, open kunnen blijven.
14 okt 6:15
Woensdag gaan de meeste maatregelen in die premier Mark Rutte dinsdagavond aankondigde in de strijd tegen het coronavirus.
14 okt 4:09
Het land gaat voor "minstens vier weken" in een gedeeltelijke lockdown. Premier Mark Rutte kondigde dinsdagavond "heftige" maatregelen aan. "We gaan pas stoppen als het echt kan.
13 okt 20:06
Nederland gaat in feite in "gedeeltelijke lockdown". Die mededeling had premier Mark Rutte op zijn persconferentie dinsdagavond.
13 okt 18:41
Het Rode Kruis zet dinsdagavond voor, tijdens en na de persconferentie van premier Mark Rutte extra mensen in bij de WhatsApp-Hulplijn voor anderstaligen.
13 okt 10:58
De kans is groot dat cafés en restaurants opnieuw tijdelijk worden gesloten, zoals in het voorjaar het geval was. Een besluit daarover en over de duur van de sluiting is nog niet genomen, melden ingewijden.
13 okt 7:58
Het kabinet maakt dinsdagavond bekend met welke maatregelen het de komende weken gaat proberen de opmars van het coronavirus een halt toe te roepen.
12 okt 21:32
Naast de horeca, waar op zijn minst de openingstijden verder worden beperkt, moet ook de detailhandel rekening houden met meer restricties.
12 okt 18:49
Het kabinet neemt dinsdag extra coronamaatregelen om het aantal bewegingen en contacten tussen mensen verder omlaag te krijgen.
4 okt 10:40
Bijna twee derde van de Nederlanders steunt het dringende advies van de regering om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes.
2 okt 18:39
Het kabinet adviseert gebruikers van een mondkapje om het niet telkens op en af te zetten, maar het vooral continu te dragen op plekken die zowel buiten als overdekt zijn.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi