Marokkanen zwemmen van Ceuta naar Marokko om coronavirus te ontvluchten
Een groep van vijf jonge Marokkanen probeerde uit wanhoop vanuit Ceuta naar Marokko te zwemmen in een poging huiswaarts te keren gedurende de coronacrisis
Spanje legt beslag op medicijnen bedoeld voor Marokko
De in beslag genomen zending bevatte veelgevraagde medicijnen zoals insuline, hydroxychloroquine, maar ook antibiotica en paracetamol.
Koning Mohammed VI ontslaat minister en regeringswoordvoerder Abyaba
Abyaba was sinds oktober 2019 de woordvoerder van de regering en de Minister van Cultuur, Jeugd en Sport
Vijf tips over zaak neergeschoten oud-profvoetballer Abdellaoui
De politie heeft vijf tips binnengekregen over de zaak rond het neerschieten van de oud-profvoetballer Yassine Abdellaoui.
Frankrijk meldt 1417 coronadoden in 24 uur
Het aantal doden door het coronavirus in Frankrijk is tot boven de 10.000 gestegen. Het gaat om slachtoffers in ziekenhuizen en verzorgingshuizen.
Australische onderzoekers: bestaand medicijn doodt coronavirus in 48 uur
Onderzoekers uit Australië hebben een medicijn gevonden dat over de hele wereld al beschikbaar is en dat het coronavirus in een laboratoriumomgeving binnen 48 uur kan doden.
Marokko verplicht gebruik mondkapje
Gestrande Marokkanen sturen brief aan koning Mohammed VI
Coronadodental Duitsland stijgt tot boven 2000
Fransen en Spanjaarden bekritiseren eigen regering: 'Waarom lukt het Marokko wel'
Bijna 1000 nieuwe Britse coronadoden op een dag
De Jonge: zonder corona-opsporingsapp duurt lockdown langer
buitenland
19:31
0
In Duitsland zijn inmiddels meer dan 2000 mensen gestorven aan de gevolgen van het coronavirus. Dat meldde het Duitse persbureau DPA op basis van informatie van de deelstaten.
buitenland
18:57
1
Verschillende bekende Franse en Spaanse influencers hebben op Twitter positief gereageerd op de maatregelen van de Marokkaanse regering.
buitenland
18:54
0
Het aantal doden door het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk is met 938 gestegen naar 7.097.
algemeen
18:46
0
Zonder een app die mensen waarschuwt als ze in de buurt zijn geweest van iemand met het coronavirus, blijven de huidige strenge coronamaatregelen langer van kracht.
buitenland
18:38
0
Om de schaarste aan beschermingsuitrusting in de zorg aan te pakken gebruikt een producent van bakproducten zijn machines om maskers te maken voor ziekenhuizen
buitenland
17:53
1
Bernie Sanders is uit de race gestapt bij de Democraten voor het presidentschap van de VS. Hij maakte dat woensdag bekend in een verklaring.
buitenland
17:42
0
De in beslag genomen zending bevatte veelgevraagde medicijnen zoals insuline, hydroxychloroquine, maar ook antibiotica en paracetamol.
buitenland
17:16
0
De groep in Gaza streeft naar vrijlating van oudere, zieke, vrouwelijke en minderjarige gevangenen die al lange tijd door Israël worden vastgehouden
buitenland
17:03
0
Het gaat om volledig uitgeruste ziekenhuizen met alle noodzakelijke technologie voor de behandeling van COVID-19-patiënten. Elk met een capaciteit van 1.000 bedden
algemeen
16:37
0
Het kabinet wil jihadverdachten waartegen justitie het bewijs niet rond krijgt kunnen blijven aanpakken.
algemeen
16:17
1
Voor het eerst sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus in Nederland is het aantal coronapatiënten op de intensive care gedaald.
buitenland
15:53
1
De productie van mondkapjes in Marokko zit in de lift. De capaciteit wordt volgende week opgeschroefd naar 5 miljoen eenheden per dag.
buitenland
15:42
1
Het is de bedoeling dat komende week 500 nieuwe beademingsapparaten ter beschikking worden gesteld aan Marokkaanse ziekenhuizen
algemeen
14:59
0
Jongeren die geboren zijn in het jaar 2006 worden opgeroepen ook tijdens de coronacrisis hun vaccinatie tegen de meningokokkenziekte te komen halen.
algemeen
14:41
0
Politierechters hebben woensdag weer diverse zogenoemde coronaspugers veroordeeld tot celstraffen tot twaalf weken.
buitenland
14:18
1
Een groep van vijf jonge Marokkanen probeerde uit wanhoop vanuit Ceuta naar Marokko te zwemmen in een poging huiswaarts te keren gedurende de coronacrisis
algemeen
14:06
0
Het aantal Nederlanders van wie vaststaat dat ze door het coronavirus zijn overleden, is gestegen naar 2248.
buitenland
12:35
0
Het aantal doden door het coronavirus in Spanje is woensdag verder gestegen. In de afgelopen 24 uur overleden 757 mensen tot een totaal van 14.555, zei het ministerie van Gezondheid.
algemeen
12:18
0
Het is nog altijd onduidelijk wie eind vorig jaar de 20-jarige Bilal Aydin in Den Haag heeft doodgestoken.
algemeen
11:14
0
Mensen die besmet zijn met het coronavirus en slechts milde klachten hebben, zijn misschien niet immuun als ze het virus daarna nog een keer tegenkomen.
algemeen
10:33
0
Het aantal nieuw geregistreerde coronabesmettingen onder zorgverleners daalt flink. Dat zegt hoofd infectieziekten van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) Jaap van Dissel in de Tweede Kamer.
buitenland
09:15
0
De Britse premier Boris Johnson heeft een tweede nacht doorgebracht op de intensive care en is in een stabiele toestand nadat hij zuurstofondersteuning had gekregen na complicaties van het coronavirus.
buitenland
09:11
0
Dat blijkt uit cijfers van de Johns Hopkins University. In geen enkel ander land stierven binnen een etmaal zoveel mensen aan de gevolgen van het longvirus.
buitenland
09:10
0
Het aantal patiënten dat in Duitsland is overleden aan het nieuwe coronavirus, is de 2000 voorbij.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi