Laatste nieuws over samenleving
1 t/m 20 (van 41 artikelen)
13 okt 11:55
Erik Scherder noemt het "verschrikkelijk jammer" dat het kabinet vermoedelijk besluit de sportwereld voor een groot deel opnieuw stil te leggen.
30 jun 11:22
Nederland is een omroep rijker. M24 is een vernieuwende omroep voor moslims die tegelijkertijd voor iedereen toegankelijk is, laten de initiatiefnemers dinsdag weten.
2 jun 21:19
Sylvana Simons roept politieke partijen op bij de komende Tweede Kamerverkiezingen meer Nederlanders van kleur op een verkiesbare plek te zetten.
27 sep 16:04
Dat staat in een rapport dat het Verwey-Jonker Instituut vrijdag heeft gepubliceerd over het onderwijs in de salafistische moskee in Utrecht.
19 apr 11:01
Het programma hoopt dat de diploma's de integratie van gevangenen op de arbeidsmarkt zullen vergemakkelijken.
20 okt 23:19
Heb je dat ook? Dat je bij jezelf denkt van wat is deze samenleving/wereld verrot aan het worden, verrot in de breedste zin van het begrip. Verrot in die zin dat het gangbare of hetgeen het meest in trek is, niet te rijmen is met de normen en waarden die we vanuit onze religie hebben meegekregen. Vandaar ook deze column, geschreven vanuit onbegrip en tegelijkertijd ook gemotiveerd door dat ene sprankje hoop wat je altijd houdt.
5 sep 14:30
Blok heeft in de Tweede Kamer zijn spijt betuigd over zijn uitspraken over de multiculturele samenleving.
17 aug 9:32
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken neemt verder afstand van zijn omstreden uitspraken over onder andere de multiculturele samenleving.
4 aug 22:53
Op de eerste plaats moslim, dan Marokkaan en tenslotte Nederlander. Het 'logische' rijtje van iemand die geboren en getogen is in Zuid-Holland, opgegroeid is met Sesamstraat en Klokhuis, zonder succes gymnasium deed en zich nog altijd geen volwaardige Nederlander voelt of is.
18 jul 13:05
Blok zegt geen land te kennen met een multiculturele of multi-etnische samenleving waar mensen vreedzaam samenleven.
25 dec 19:03
Al geruime tijd verankerd in de wet, maar nog altijd niet ten uitvoer gebracht: een overzicht van alle 'mogelijke' aanstaande boetes in Marokko.
15 jun 21:02
Het blijft een moeizame strijd, de strijd tegen corruptie. Maar voor de Marokkaanse overheid is er alles aan gelegen om het zoveel mogelijk in de ban te doen.
17 feb 20:50
Het kabinet is zijn opdracht nagekomen om het land uit de economische en financiële crisis te halen. Maar het is er slechts 'deels' in geslaagd om bruggen te slaan naar de samenleving. Dat zei premier Mark Rutte vrijdag op zijn laatste wekelijkse persconferentie voor de verkiezingen.
2 sep 20:55
Marokko is als 28e gerangschikt op een lijst met vriendelijkste landen voor expats. Het land scoorde beter dan bijvoorbeeld Frankrijk en Duitsland.
30 jun 19:02
Laurent Le Gall is een bekende documentairemaker en heeft een mooie documentaire gemaakt over Marokko.
28 jun 20:50
Ramadan is de maand van solidariteit en dat begrijpen de Marokkanen maar al te goed. Dat blijkt uit een mooie samenwerking tussen moslims, joden en christenen.
28 jun 18:41
De Marokkaanse Amsterdamse Meryem Belhaj heeft duizenden mensen bereikt door een prachtige sociale daad.
14 jun 18:00
Simo El Aissaoui reageerde nogal verbaasd toen hij acht jaar geleden naar New York vertrok en daar een kloof merkte tussen moslims en joden.
5 jun 12:01
Bijna twee derde van de Nederlanders (64 procent) vindt het acceptabel dat de politie etnisch profileert om de misdaad te bestrijden.
12 mei 12:53
Marokkaanse moslims en joden leven al eeuwen in vrede naast elkaar in verschillende gebieden in Marokko.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi