Laatste nieuws over samenwerking
1 t/m 20 (van 143 artikelen)
10 mei 3:52
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft het bevel gegeven om alle samenwerkingsovereenkomsten met Marokkaanse ondernemingen te beëindigen.
22 apr 15:47
De Nederlandse militairen in Afghanistan zullen "ruim" voor 11 september teruggetrokken zijn. Dat verwacht demissionair minister Ank Bijleveld van Defensie.
19 jan 15:17
Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) heeft besloten toch geen subsidie te geven aan de organisatie Islamic Relief Worldwide (IRW)
14 jan 14:17
Griekse eilanden zoals Lesbos waar veel vluchtelingen verblijven, krijgen dit jaar 750.000 euro hulp van het kabinet.
11 jan 16:06
Nederland stelt nog eens 25 miljoen euro beschikbaar om arme landen van coronavaccins te voorzien.
11 dec 18:28
Het kabinet geeft drie VN-organisaties dit jaar nog extra geld. Door de coronacrisis hebben meer mensen behoefte aan noodhulp.
17:51
Rusland is niet tevreden over haar aantal investeringen in Marokko en heeft aangegeven meer te willen samenwerken op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, handel en de strijd tegen het coronavirus
29 okt 20:05
Migranten sturen door de coronacrisis naar verwachting veel minder geld naar huis.
5 okt 14:22
Marokko en de VS en hebben vrijdag een akkoord ondertekend om de militaire samenwerking en paraatheid van Marokko het komende decennium te versterken.
9 aug 21:14
De deelnemers aan de virtuele donorconferentie hebben zondag in totaal 253 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de wederopbouw van Beiroet, de hoofdstad van Libanon die dinsdag door een explosie zwaar werd getroffen.
8 aug 10:11
Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) stelt uit haar budget voor noodhulp 3 miljoen euro extra beschikbaar voor Libanon.
4 aug 23:05
Ook het Libanese Rode Kruis kan rekenen op steun uit Nederland.
15 jun 18:26
De Tweede Kamer wil geen bezuiniging op ontwikkelingshulp, maar een miljard euro extra steun voor Afrika om de coronacrisis daar te bestrijden lijkt er niet te komen.
20 feb 8:25
Verbeter de opvang in de regio en als bijvangst neemt hopelijk de migratiestroom naar Europa af.
08:44
Minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) is met een handelsmissie in Israël en de Palestijnse Gebieden.
7 dec 9:22
Het kabinet gaat definitief de steun hervatten aan de VN-organisatie UNRWA die 5 miljoen Palestijnen helpt.
15 jun 17:06
Marokko gaat Suriname onder meer ondersteunen op het gebeid van hernieuwbare energie.
15 apr 17:00
Minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita riep Zuid-Afrika op om met Marokko samen te werken aan de opkomst van een nieuw model van inter-Afrikaanse samenwerking.
10 apr 11:01
Op dinsdag 9 april kwam de Marokkaans Koeweitse gemengde commissie samen in Koeweit.
30 mrt 21:24
Naast zijn afwezigheid om Raja Casablanca een hart onder de riem te steken - binnenslepen van de CAF Supercup ten koste van Espérance de Tunis - was bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa er ook om 'keihard zaken te doen'. In het Qatarese Doha ging men een meerjarige samenwerking aan met de voetbalbond daar.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi