Laatste nieuws over sanaa
1 t/m 20 (van 37 artikelen)
21 jun 19:03
Een assistent van de president van Jemen noemt de militaire interventie van de coalitie onder leiding van Saoedi-Arabië mislukt.
26 apr 8:13
In Jemen heeft de separatistische Zuidelijke Overgangsraad (STC) naar eigen zeggen de macht overgenomen en het bestand met de regering in de prullenbak gegooid.
24 apr 16:55
De door Saoedi-Arabië geleide coalitie die de Houthi-rebellen in Jemen bestrijdt, heeft de eenzijdige wapenstilstand daar met een maand verlengd.
8 apr 22:53
De door Saoedi-Arabië geleide coalitie die rebellen in Jemen bestrijdt, zal vanaf donderdag 11.00 uur onze tijd een bestand van twee weken in acht nemen.
19 jan 9:29
Het aantal militairen dat is gedood door een raketaanval zaterdag op een militair trainingskamp in de Jemenitische provincie Marib is tot zeventig opgelopen.
18 jan 21:37
Vermoedelijk Houthi-rebellen hebben zaterdag een bloedige aanval uitgevoerd op een militair trainingskamp in de Jemenitische stad Marib, ten oosten van hoofdstad Sanaa.
26 nov 18:22
De militaire coalitie onder leiding van Saoedi-Arabië laat tweehonderd Houthi-gevangenen vrij. Ook worden de beperkingen op het vliegverkeer boven Jemen versoepeld.
20 sep 22:38
Jemenitische Houthi-rebellen willen stoppen met het afvuren van raketten en drones op Saoedi-Arabië, mits de aanvallen op Jemen ook stoppen.
16 sep 12:03
De Jemenitische Houthi-rebellen sluiten meer aanvallen op olie-installaties in Saoedi-Arabië niet uit. Die infrastructuur kan volgens een woordvoerder van de opstandelingen op "ieder moment" opnieuw worden bestookt.
15 sep 11:04
Het Saoedische staatsoliebedrijf Saudi Aramco heeft zijn olieproductie zaterdag gehalveerd, nadat met drones aanvallen waren uitgevoerd op twee belangrijke olie-installaties van de maatschappij.
3 sep 14:08
De Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk zouden medeplichtig kunnen zijn aan oorlogsmisdaden in Jemen. Deze westerse landen bewapenen de Saoedische coalitie die in Jemen burgers verhongert als oorlogstactiek.
25 aug 22:14
Op het vliegveld in de Saoedische stad Jizan zijn een onbekend aantal doden en gewonden gevallen door circa tien raketten, meldt de Turkse nieuwszender TRT.
21 aug 14:47
Een drone van het Amerikaanse leger is in het zuidoosten van Jemen uit de lucht geschoten, hebben twee Amerikaanse officieren bevestigd.
11 aug 2:34
De separatisten in het zuiden van Jemen die het presidentieel paleis in havenstad Aden in handen hebben gekregen, zijn akkoord gegaan met een staakt-het-vuren dat werd voorgesteld door Saoedi-Arabië.
24 jun 8:21
Door een aanval op het Saoedische vliegveld Abha is een Syrische ingezetene van Saoedi-Arabië gedood. De Houthi-rebellen uit buurland Jemen zeggen via hun spreekbuis Al-Masirah achter de actie te zitten.
3 mei 14:34
Het nationale damesvoetbalteam won donderdagnacht in Rabat tegen Gabon met 8-0 in een vriendschappelijke wedstrijd.
9 mrt 22:00
Sanaa vertelt over haar beroep als vuilnisvrouw in Marokko.
3 sep 17:03
Het eerste televisieprogramma ter wereld gewijd aan ambachtslieden en ambachtschap zal vandaag weer op het scherm verschijnen.
10 aug 10:00
Vijftien hulporganisaties roepen de strijdende partijen in Jemen op om het belangrijkste vliegveld in hoofdstad Sanaa te heropenen.
16 jul 12:02
De Marokkaanse Sanaa Benhama won vrijdag in Londen de gouden medaille op de 1500 meter bij de 'World Paralympic Athletics Championships'.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi