Laatste nieuws over sancties
1 t/m 20 (van 57 artikelen)
7 okt 14:38
De Tweede Kamer voelt niets voor persoonsgerichte sancties van Europa tegen president Ilham Aliyev van Azerbeidzjan en zijn naaste omgeving vanwege de oorlog in Nagorno-Karabach.
30 sep 17:08
De Tweede Kamer wil dat er Europese sancties komen tegen Chinese personen en bedrijven die betrokken zijn bij mensenrechtenschendingen tegen Oeigoeren in Xinjiang.
17:47
De Europese Unie legt voor het eerst sancties op aan schenders van het wapenembargo voor Libië.
20 sep 10:27
Iran vraagt de wereld de "roekeloze acties" van de Verenigde Staten te veroordelen.
20 sep 8:46
De Verenigde Staten hebben in de nacht van zaterdag op zondag eenzijdig aangekondigd dat de VN-sancties tegen Iran weer van kracht zijn.
19 sep 9:09
Het Chinese ministerie van Handel heeft zaterdag bekendgemaakt wanneer wordt opgetreden tegen "onbetrouwbare entiteiten" die op een lijst zijn geplaatst.
18 sep 15:10
Filmpjesapp TikTok en chatapp WeChat mogen vanaf komende week niet meer in Amerikaanse appstores worden aangeboden.
28 aug 15:30
De Europese Unie dreigt met nieuwe sancties tegen Turkije als Ankara niet bereid is tot diplomatiek overleg over de omstreden gas- en olieboringen in de Middellandse Zee.
20 aug 17:39
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, gaat donderdag naar de Verenigde Naties om internationale sancties tegen Iran nieuw leven in te blazen.
20 aug 4:28
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat de Verenigde Naties alle eerder opgeschorte sancties tegen Iran opnieuw instellen.
15 aug 8:35
Tot groot ongenoegen van de Verenigde Staten wordt een wapenembargo tegen Iran door de VN-Veiligheidsraad niet verlengd.
13 jul 11:06
China heeft sancties opgelegd aan vier Amerikaanse bestuurders als antwoord op Amerikaanse sancties tegen Chinese regeringsmedewerkers.
2 jul 20:16
Het Amerikaanse parlement heeft wetgeving goedgekeurd die het mogelijk maakt Chinese functionarissen te straffen die de speciale status van Hongkong ondermijnen.
1 jul 10:54
NEW YORK (ANP/RTR/Bloomberg) - De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft er dinsdag bij de VN-Veiligheidsraad op aangedrongen het wapenembargo tegen Iran te verlengen.
17 jun 19:45
Syrië heeft woedend gereageerd op nieuwe Amerikaanse sancties tegen bedrijven en machtige functionarissen.
17 jun 16:36
De Verenigde Staten voeren de druk op het regime van de Syrische president Bashar al-Assad verder op.
31 mrt 13:58
Iran, China, Rusland en een aantal andere landen hebben de opheffing van de sancties aangekaart om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden.
24 mrt 15:24
De Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties roept op tot opschorting van sancties gedurende de coronapandemie.
16 mrt 20:12
China heeft de Verenigde Staten gevraagd de sancties tegen Iran op te heffen om dat land beter in staat te stellen het nieuwe coronavirus te bestrijden.
10 jan 17:31
De Verenigde Staten leggen Iran verdere sancties op vanwege de recente raketbeschietingen op Amerikaanse doelen in Irak.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi